nestvarno lepa

Kad se Sara pojavila, svima su popadale vilice: Jedna od najlepših Evropljanki u FANTAZIJI BOJE MANDARINE protresla Kan

2

Dok je većina poznatih ličnosti druge kanske večeri igrala na sigurno, ova lepotica se potrudila da se izdvoji i ostavi utisak

Portugalska manekenka Sara Sampajo na Kanskom festivalu 2023. godine u haljini Zuhaira Murada
Portugalska manekenka Sara Sampajo na Kanskom festivalu 2023. godine u haljini Zuhaira Muradafoto: EPA / GUILLAUME HORCAJUELO

Kanski festival nastavljen je druge večeri premijerom filma "Čudovište" ("Monster") Kore-ede Hirokazua, a crvenim tepihom prošetao je veliki broj slavnih ličnosti.


Ipak, i pored popularnih glumaca, u centru pažnje se druge kanske večeri našla portugalska manekenka Sara Sampajo (31), nekadašnji Viktorijin anđeo.


Čuvena lepotica je, dok je većina zvanica nosila svedena izdanja, odlučila da ostavi utisak u raskošnoj haljini boje mandarine, a njen izbor bila je toaleta koju potpisuje libanski dizajner Zuhair Murad.

 

U pitanju je zadivljujuća haljina sa prorezom ispod grudi, koja se od kukova širi u raskošnu suknju s dugačkim šlepom, dok se od ramena pruža dugačka traka i prati lepoticu dok korača.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/Mohammed Badra

 

Rubovi haljine i ogrtača ukrašeni su upečatljivim nojevim perjem obojenim u narandžasto, a čitava kreacija ostavlja snažan utisak kako nijansom tako i krojem.


Sara Sampajo podigla je svoju tamnu kosu u šik punđu i sve upotpunila zlatnim minđušama, a odlučila se za bronzanu paletu šminke, koja je naglasila njenu prirodnu lepotu, uz dašak nude karmina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio)

 

Zemljani tonovi uvek su sjajan izbor za makeup uz narandžastu odeću, a Sara Sampajo je sve iznela maestralno, kako nas je i navikla!
 

 

makonda-tracker