veličanstvena

Kao da je došetala iz bajke: Najlepša haljina prve kanske večeri – inspirisana ORHIDEJAMA i ultraženstvena

0

Najzapaženija haljina kolekcije za jesen/zimu 2023. modifikovana je specijalno za lepu glumicu, a rezultat je modna čarolija

El Fening na 76. Kanskom festivalu, na otvaranju pred svečanu premijeru filma Jeanne du Barry
El Fening na 76. Kanskom festivalu, na otvaranju pred svečanu premijeru filma Jeanne du Barryfoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

U Kanu je sinoć svečano otvoren 76. Kanski festival, a glavna zvezda prve večeri bio je legendarni glumac Majkl Daglas, kom je uručena počasna Zlatna palma.


Festival je počeo premijerom filma "Jeanne du Barry", u kom igraju Džoni Dep i Maiven, koja potpisuje i režiju, scenario i produkciju, a u trci za Zlatnu palmu naći će se 21 ostvarenje.


Prva ovogodišnja kanska premijera okupila je veliki broj poznatih ličnosti, a među najzapaženijima je bila glumica El Fening, koja gotovo da ne propušta nijedno izdanje čuvenog festivala.

 

Mlada filmska zvezda, poznata po tome što u svakoj prilici bude najzapaženija na crvenom tepihu, ovog puta je prošetala u bajkovitoj kreaciji koju potpisuje modna kuća Alexander McQueen.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/Guillaume Horcajuelo

 

Reč je o komadu koji je inspirisan toaletom The Orchid Dress, prikazanom na predstavljanju kolekcije ovog brenda za jesen i zimu 2023.


Na pisti je ovaj model nosila manekenka Adut Akeč, a tada je izgledao prilično futuristički.

 

 

Raskošni korset je posebno za El pomalo sveden i umesto dugih resa prišivena je veličanstvena suknja kremaste bledoroze boje, sa elegantnim šlepom, savršenim za za Kroazetu.


Nestvarna kremasto-srebrna kreacija upotpunjena je sićušnim kristalima koji je čine još magičnijom, a El je uz sve ponela skupoceni nakit modne kuće Cartier, dok je kosu podigla u jednostavnu punđu.

 

El Fening na 76. Kanskom festivalu, na otvaranju pred svečanu premijeru filma Jeanne du Barry
El Fening na 76. Kanskom festivalu, na otvaranju pred svečanu premijeru filma Jeanne du Barryfoto: EPA-EFE/Guillaume Horcajuelo

 

makonda-tracker