šta vi kažete'

Balska haljina i jedan KOMAD u koji su svi gledali: Autfit Ume Turman podelio javnost u Kanu

0

Zvezde — i njihova deca — stigle su u Kan.

foto: EPA /  Mohammed Badra
foto: EPA / Mohammed Badra

Uma Turman izašla je na crveni tepih u utorak kako bi proslavila premijeru novog filma Džonija Depa, a pridružio joj se i sin Levon Turman-Hok.

 

On je krenuo majčinim stopama, a mnogi su ga primetili u filmu "Zamračenje" iz 2018. godine.

 

Mlada zvezda, čiji je otac bivši suprug Ume Turman, Itan Houk, nosio je mornarski smoking dok su se on i njegova majka držali za ruke i fotografisali na francuskom filmskom festivalu.

 

 

U međuvremenu, njegova majka je blistala jednostavnoj bledoljubičastoj balskoj haljini Dior, koji je upotpunila kabastim crvenim kaputom i kestenjastom Chopard ogrlicom.

 

Ovakav odabir boja i modela izazvao je podeljene reakcije publike i dok su jedni zgroženi onom što vide, drugi podržavaju njen pokušaj da bude drugačija i upečatljivija od svih drugih poznatih dama. 

 

1 / 5 Foto: EPA / Mohammed Badra

 

Svoju peščanoplavu kosu skupila je u elegantnu neurednu punđu kako bi upotpunila elegantni izgled.

 

Tokom premijere, koja je bila i početak festivala, glumica je uručila Majklu Daglasu počasnu Zlatnu palmu, trofej u čast njegove karijere.

 

Levon je pratio svoju majku na više događaja u prošlosti, uključujući Diorovu modnu reviju za proleće - leto 2020. i filmski festival u Kanu 2017. godine.

 

Uma Turman i ovog puta imala je šta da pokaže u Kanu
Uma Turman i ovog puta imala je šta da pokaže u Kanufoto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Ćerka Ume Turman Maja Houk takođe će se u nekom trenutku pojaviti na festivalu za svoju ulogu u filmu Vesa Andersona „Asteroid City“.

 

Nejasno je da li glumičino najmlađe dete, Luna Turman-Buson, čiji je otac francuski finansijer Arpad Buson, planira da se pridruži njenoj braći i sestrama na događaju sa zvezdama.

 

Desetogodišnje dete i njena slavna majka su, međutim, prisustvovali otvaranju brodvejske predstave „Neki to vole vruće“ u decembru 2022. godine, tako da je to definitivno moguće.

 

 

makonda-tracker