interesantno

Žuto odelo, motocikl i mač ― jasno je u koga se maskirala: Teodora Džehverović kao glavna junakinja filma "Kill Bill"

2

Pevačica se maskirala u Umu Turman koja glumi u kultnom filmu Kventina Tarantina koji je zamišljen kao film o borilačkim veštinama, gde Beatris Kido želi da se osveti timu ubica zbog pokušaja ubistva nje i njenog nerođenog deteta. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Teodora Džehverović ja na svom Instagram profilu objavila seriju fotografija gde ona oponaša glavnu junakinju, kostime i radnju iz filma "Kil Bil". Ona se maskirala u Umu Turman zbog keltskog praznika - Noć veštica. 

 

 

Ona je za ovaj set odlučila da obuče žuti kostim po kome je Beatris poznata u filmu. Na setu je pevačica imala i motor i mač, kao i detalje koji su predstavljali krv. 

 

Ispod fotografije Teodora je napisala: 

 

Osveta je najbolja kada se servira hladna. 

 

 

Pored Džehverovićeve, u Umu Turman maskirala se i pevačica Sara Jo.

 

Podsetimo da su Kelti verovali da u noći između 31. oktobra i 1. novembra duhovi izlaze iz svojih grobova i posećuju svet živih. Tada su oni osmislili, kako bi se zaštitili od njih, da prave buku, pale zajednička ognjišta i maskiraju se kako bi oterali duhove.

 

Danas se ovaj praznik smatra jednim od najpopularnijih praznika, posle Nove godine, kada se ljudi širom sveta maskiraju i troše mnogo novca na ovaj događaj.

 

makonda-tracker