boho stil se vraća!

Savršena za devojke koje ne vole suknje: Najbolje odevena princeza pokazala očaravajući model za svaki dan

0

Možda nije poznata kao Kejt Midlton, ali kada je reč o modi – princeza Alesandra de Osma zaslužuje jednako pažnje!

princeza Alesandra de Osma
princeza Alesandra de Osmafoto: ANGULAR / The Photo One / Profimedia

Princeza Alesandra de Osma, supruga princa Kristijana od Hanovera, ne pojavljuje se na zvaničnim kraljevskim događajima tako često, iako uvek ostavi sjajan utisak svojim damskim odevnim kombinacijama. Međutim, svakodnevni i nešto opušteniji stil je teren na kom "pliva" isto tako!


Pri tome, odeći koja na prvi pogled nije nešto što biste očekivali od princeza daje notu svoje sofisticiranosti, zbog čega izgleda još elegantnije.


Alesandra de Osma podelila je juče kako uživa u jutarnjoj kafici na koju je izašla sama, a za ovu priliku odabrala je ženstven i urban stil za svaki dan.

 

Ona je odabrala jednostavnu belu majicu kratkih rukava, koju je kombinovala sa suknjom boje senfa. Maksi-suknja ravnog kroja, koja pada pored tela, ukrašena je šarama koje je čine sjajnim primerkom boho stila, etno motivima tamnozelene nijanse.

 

1 / 5 Foto: sassadeo/Instagram


Ovaj model odličan je izbor uz tamnozelenuručnu tašnu modne kuće Dior, nazvanu Diorever, flap aksesoarom koji pruža vrlo šik izgled.


Dodajte tome lagane i ravne cipelice od prevrnute kože, prirodan look i osmeh koji je uvek na licu lepe princeze Alesandre i imate atraktivno i nenametljivo izdanje za prolećni dan!

 

 

makonda-tracker