da li vam se dopada?

Inspirisana donjim vešom, a BEZ DEKOLTEA: Ova nesvakidašnja haljina Salme Hajek je modna vest dana

0

Dopadala vam se ili ne, haljina u kojoj se glumica Salma Hajek pojavila juče napravljena je da ostavi utisak

salma Hajek obožava odeću modne kuće gucci
salma Hajek obožava odeću modne kuće guccifoto: Justin Ng/LFI/Avalon., Profimedia

 

U Americi je juče održana Time100 Gala, skup poznatih koji svake godine tradicionalno organizuje magazin Time u čast najuticajnijim ličnostima godine.


Među zvanicama su obično ličnosti iz svih oblasti, ali najviše pažnje privlače holivudske glumice i manekenke, pa je tako sada najzapaženija bila Salma Hajek.


Meksička filmska zvezda pojavila se u kreaciji koju potpisuje italijanska modna kuća Gucci, njen omiljeni brend, a ovog puta ona nije imala dekolte, koji je maltene njen zaštitni znak proteklih godina.

 

Salma je odabrala slip haljinu koja je inspirisana donjim vešom, toaletu od svetloplavog satena koja je gotovo u potpunosti prekrivena sjajnom crnom čipkom.

 

salma Hajek u Gucci haljini
salma Hajek u Gucci haljinifoto: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona je pripijena u gornjem delu, naglašava glumičin uzan struk, a poseban detalj je crni šlep koji se pruža od kukova i prati je dok korača crvenim tepihom.


Hajekova je kombinovala nesvakidašnju haljinu sa srebrnim dodacima, uključujući tašnicu sa kristalima. Gde je Salma, tu je i glamur, pa je sve zaokružila dijamantskim visećim minđušama i skupocenim prstenom.

 

 

Glumica je, inače, poznata po stilu koji privlači pažnju, a neke od njenih ranijih kombinacija možete pogledati u galeriji.

1 / 8 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

 

 

makonda-tracker