evergreene

Nešto jednostavnije, a lepše skoro nismo videli: Miljana Gavrilović pokazala kako da se obučete da izgledate MRŠAVIJE

0

Glumica voli modne komade u kojima se oseća prijatno, a džinsu je zaista teško odleti

foto: Milan Maricic/ATAImages
foto: Milan Maricic/ATAImages

Lepa glumica Miljana Gavrilović godinama je na domaćoj glumačkoj sceni, a publika ju je zavolela kroz brojne maestralno odigrane uloge. 

 

Neobična lepota, ali i harizma po kojoj je Miljana prepoznatljiva učinile su je jednom od veoma popularnih glumica. Nedavno se pojavila na jednom prestoničkom događaju i još jednom je pokazala da klasika nikad ne izlazi iz mode.

 

Naime, ona je ponela evergreen kombinaciju koja je bila sačinjena od modernih farmerki sa dubokim strukom koje su istakle njenu vitku liniju.

 

 

Iscepani detalji na njima učinili su da izgleda trendi, a način na koji je iskombinovala jednostavnu crnu rolka majicu i beli sako otkrili su jednu tajnu.

 

Modni znalci savetuju ženama da ukoliko žele da izgledaju mršavije uvek do sebe obuku majicu tamnijih boja, a onda preko nje sako ili džemper u nekoj svetlijoj nijansi.

 

1 / 5 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Tako se postiže vizuelni efekat vitkijeg tela i svaka žena izgleda mršavije. Miljani ovaj trik nije potreban, jer izgleda sjajno, ali možda može da posluži kao inspiracija ženama koje žele da sakriju neki kilogram viška nakupljenih posle zime.

 

Uz sve ovo glumica je ponela prelepe salonke crne boje, koja su se savršeno uklopile uz sako i celu kombinaciju učinile elegantnom taman toliko koliko zahteva događaj na kojem se pojavila.

 

makonda-tracker