magija na delu

Okrenula se i izazvala MODNI ZEMLJOTRES: Zendeja pokazala kako bez trunke vulgarnosti uživati u GOLOM TRENDU

0

Američka glumica Zendeja Kolman ponovo je pokazala zašto joj nema ravne kada je crveni tepih u pitanju

Holivudska glumica Zendeja Kolman na događaju Cinemacon
Holivudska glumica Zendeja Kolman na događaju Cinemaconfoto: Gabe Ginsberg / Getty images / Profimedia

Modni znalci su se zabrinuli šta će biti sa stilom američke glumice Zendeje nakon što je njen stilista Lo Rouč najavio povlačenje, ali čini se da nema zime – on je i dalje njen najbliži saradnik, a to znači da ćemo gledati još mnogo neverovatnih auftita!


Da sve bude još bolje, pre nekoliko dana je potvrđeno da je zvezda filmova "Dina","Veličanstveni šoumen" i serijala o Spajdermenu novo zaštitno lice modne kuće Louis Vuitton.

 

Glumica se sada prvi put pojavila na nekom događaju kao ambasadorka ovog francuskog brenda i još jednom nas podsetila zašto ju je Udruženje modnih dizajnera Amerike proglasilo najmlađom modnom ikonom.

 

1 / 6 Foto: Alberto E. Rodriguez / Getty images / Profimedia


Zendeja je na Cinemacon stigla vrlo elegantna, u pantalonama širokih nogavica i visokog struka, koje su očigledno inspirisane poslovnim stilom, ali imaju mali boho "obrt". Ovaj statement komad podvrnutih nogavica

kombinovala je sa velim salonkama špicastog vrha i šik prslukom, koji je sve samo ne običan.

 

Holivudska glumica Zendeja Kolman
Holivudska glumica Zendeja Kolmanfoto: Eric Charbonneau / Shutterstock Editorial / Profimedia

U pitanju je model koji u potpunosti otvara leđa, ima dublji dekolte i tanke dugačke revere, a Zendeja ga je ponela na golo telo.


Ova komada deo su kolekcije brenda Louis Vuitton za jesen 2023. i videli smo ih kao komplet na reviji na kojoj su predstavljeni, a na Zendeji izgledaju kao još efektniji spoj klasike i avangarde nego što je to bio slučaj na pisti.

 

 

makonda-tracker