dior torba osvaja

Možda se Ani Vintur ne bi dopalo, ali Srpkinje su oduševljene: Dragana Mićalović u ŠIK IZDANJU kojem nećete odoleti

1

Gde god da se pojavi lepa Dragana pobere komplimente i pozitivne komentare 

foto:  Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Glumica Dragana Mićalović brižljivo je gradila karijeru i bila je veoma vredna u proteklih nekoliko godina. Iako su je svi prvo upamtili kao sestru naše glumice Slobode Mićalović, Dragana se odricanjem i trudom izborila za svoje ime pod glumačkim nebom Srbije.

 

Osim sjajnom glumom Dragana je publiku osvojila i lepotom i harizmom, a kako često deli fotografije iz svog privatnog života na društvenim mrežama mnogi se osećaju kao da je lično znaju iako je nikada nisu zaista upoznali.

 

Njena nežna priroda i lepota učinili su da se upiše među omiljene mlade glumce. 

 

 

Dragana se nedavno pojavila na jednom prestoničkom događaju gde su bile i njene brojne kolege, a ono što su svi primetili jeste da je Dragana zablistala jednostavnom, a efektnom odevnom kombinacijom.

 

Čini se da se ona mnogo ne osvrće na modna pravila, pa je tome što se potpuno crno smatra promašajem uradila upravo to. Ponela je crno od glave do pete.

 

 

Dragana Mićalović opčinila Beograd prelepim crnim autfitom
Dragana Mićalović opčinila Beograd prelepim crnim autfitom foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Dugački crni kaput sezao je do nožnih članaka, a ispod njega su se videle prelepe crne kožne pantalone koje su već godinama unazad apsolutni modni must have. 

 

Ipak, monotoniju je razbila odabirom prelepe Dior kožne torbe u bordo boji čija cena seže do neverovatnih 3.000 dolara. Dragana je tokom cele  večeri bila odlično raspložena, uživala je u društvu prijatelja, odličnoj hrani i još boljem vinu.

 

 

 

makonda-tracker