neobičan izrez

Kroj koji se nosio i pre 20, a nosiće se i za 20 godina: Jelena Đoković u najlepšoj crnoj haljini koju smo skoro videli

1

Jelena Đoković je ponovo oduševila svojom modnom kombinacijom.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena Đoković poznata je po svom jednostavnom i klasičnom stilu.

 

Kada osmišljava modne kombinacije rukovodi se onom kritalicom "manje je više" i da za autentičan izgled nisu potrebni upadljivi detalji.

 

Svojim primerom inspiriše mlade devojke širom sveta da budu odlično stilizovane uz "basic" komade koji nikada ne izlaze iz mode.

 

Retko kada izađe iz svoje zone komfora i jednobojnih komada, pa nas je tim pre oduševila pre nekoliko dana kada se pojavila u kariranom krop topu i suknji sa dubokim strukom u istom dezenu i oduševila sve na premijeri pozorišne predstave "Laž" u Beogradskom Dramskom pozorištu.

Jelena Đoković
foto: Damir Dervišagić

Međutim, najnovijom modnom kombinacijom Jelena nas je podsetila na svoj upečatljiv modni stil koji će uvek biti prepoznat kao "suva elegancija".

 

Najnovije fotografije na njenim društvenim mrežama pokazuju kako izgleda ultimativna elegantna modna kombinacija u kojoj ćete biti moderni i šik i za 20, a bili biste i pre 20 godina.

 

U pitanju je jednostavna crna haljina maksi dužine koja predstavlja modni klasik.

 

Njen kroj je takav da joj neobičan izrez daje na autentičnosti i upečatljivosti, a osim toga, materijal je takav da lagano pada niz telo prateći figuru.

Ovakav model haljine je idealan za sve dame koje žele da izgledaju prefinjeno i da istaknu svoje obline sa dozom elegancije. Kroj poput ovog ističe atribute, ali i skriva neželjeni višak kilograma.

 

Uz ovakav klasik, Jelena je izabrala crne lakovane salonke i sveden nakit, a iako se frizura ne vidi baš najbolje na fotografiji, možemo da zaključimo da se odlučila da pokupi kosu u rep ili punđu i da ostavi nekoliko pramenova da nonšalantno padaju niz lice.

 

Sve u svemu, ova modna kombinacija je pun pogodak!

 

 

makonda-tracker