inspiracija dana

1 autfit, 3 moćne street style lekcije! Tihana Lazović zna najbolji način da nosite kožnu jaknu ovog proleća

0

Kako kombinovati kožnu jaknu tako da izgleda još efektnije, odlično šarmantna glumica Tihana Lazović

Hrvatska glumica Tihana Lazović igra Elizabet Tejlor u predstavi Kokana Mladenovića 'Bilo jednom na Brijunima'
Hrvatska glumica Tihana Lazović igra Elizabet Tejlor u predstavi Kokana Mladenovića "Bilo jednom na Brijunima"foto: Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je danas održana konferencija za medije povodom predstave "Bilo jednom na Brijunima", u režiji Kokana Mladenovića.


Reč je o predstavi koja je premijerno odigrana u februaru u Centru za kulturu Svilajnac, a koja je inspirisana susretom Josipa Broza Tita i njegove supruge Jovanke sa holivudskim zvezdama Elizabet Tejlor i RIčardom Bartonom tokom snimanja kultnog filma "Sutjeska" 1971.


U ulozi Ričarda Bartona naći će se Milan Marić, slavnu Liz Tejlor oživeće na Tihana Lazović, dok naše Jugoslovene Tita i Jovanku Broz igraju Branislav Trifunović i Sanja Marković.

 

Predstava 'Bilo jednom na Brijunima' imala je premijeru u februaru
Predstava "Bilo jednom na Brijunima" imala je premijeru u februarufoto: Antonio Ahel/ATA Images

– Kada smo krenuli raditi, dobili smo samo sliku njih četvoro. Kokan je došao na ideju da ih radimo. Ali ni ne znamo šta se tamo dogodilo tokom tri dana, to su više naša izmaštavanja. Važno je bilo da se bavimo pitanjem identiteta i igranja uloga – istakla je hrvatska glumica Tihana Lazović.


Ona se na konferenciji za medije pojavila u vrlo trendi izdanju za svaki dan, vrlo urbanoj odevnoj kombinaciji koja je istovremeno praaktična, efektna i inspirativna.

 

Kao i njene kolege, šarmantna glumica nosila je belu majicu s natpisom "Bilo jednom na Brijunima", ispisanim retro stilom, a kombinovala ju je vrlo upečatljivo.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Uz nju je nosila duboku suknju crne boje, lagani model midi dužine koji je vrlo zgodan za različite prilike jer može da se nosi s bilo kojom obućom.


Tihana je odabrala kratke čizme sa blok-štiklom, udoban model do gležnjeva koji privlači pažnju efektnom belom bojom i kontrastom koji pravi sa suknjom.
Sve je zaokružila ultimativnivnim komadom za prelazno vreme – kratkom kožnom jaknicom, a njen izbor pao je na model sa upečatljvim reverima i klasičnog dizajna.


Kožne jakne spadaju u vanvremenske komade bez kojih ne može da prođe prolećna sezona, a postoji više načina da iskoristite njihov maksimum u bilo kojoj prilici.

 

Sanja Marković  i Tihana Lazović na pres konferenciji povodom igranja predstave 'Bilo jednom na Brijunima' u Bitefu
Sanja Marković i Tihana Lazović na pres konferenciji povodom igranja predstave "Bilo jednom na Brijunima" u Bitefufoto: Antonio Ahel/ATA Images

3 lekcije Tihane Lazović o kombinovanju kožne jakne

 

  1. Ako nosite crnu kožnu jaknu, obavezno je uklopite u crno-belu odevnu kombinaciju. U pitanju je efektan spoj s kojim je nemoguće pogrešiti i pruža look od kog je nemoguće skrenuti pogled iako je vrlo sveden!
  2. Kombinujte kožnu jaknu sa suknjom. Odavno "kožnjaci" nisu samo za farmerke – dobro znamo da sa suknjama izgledaju još bolje, a odabrali mini ili, kao Tihana, maksi varijantu, rezultat će biti sjajan.
  3. Spojite kožnu jaknu s običnom belom majicom. Imala aplikaciju ili natpis ili ne, kombinacija bele majice i kožne jakne s razlogom je jedna od omiljenih već decenijama, a influenserke ni ovog proleća ne odustaju od nje.

 

makonda-tracker