običan, a efektan

Prorezi, kratak sako i pantalone koje skrivaju višak kilograma: Tijana Bogićević urbanim stajlingom očarala Beograđanke

1

Popularna pevačica svojim stajlingom očarala je Beograd 

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Naša poznata pevačica Tijana Bogićević krupnim koracima gradi ozbiljnu muzičku karijeru. Svojim čistim i prodornim glasom "kupila" je pažnju publike, ne samo u Srbiji, već i van njenih granica. 

 

Osim glasom, Tijana oduševljava i stasom, a više puta do sada je pokazala i da neguje klasičan i jednostavan modni stil, koji je postao njen zaštitni znak.

 

Večeras lepa pevačica se pojavila na prvoj humanitarnoj večeri udruženja Vivarte koje je održano je na Belom dvoru.

 

 

Za ovo važno veče ona je odlučila da ponese pomalo neobičnu odevnu kombinaciju sačinjenu od širokih pantalona i kratkog sakoa, koji je isticao njen  vitak struk.

 

Ona je ispod sakoa imala bluzu sa prorezima iznad grudi, koji je učinio da cela kombinacija dobije dozu elegancije i seksepila. Uz to lepa Tijana je ponela cipele na visoku štiklu koje su dodatno izdužile njenu liniju.

 

1 / 3 Foto: Nemanja Nikolić

 

Svetski poznati i domaći modni kreatori više puta su isticali da je novi modni trend široka garderoba, jer u njoj svaka žena izgleda mrašavije i vitkije. 

 

Upravo jedne takve učinile su da Tijana ove noću na Belom dvoru zablista i postane inspiracija mnogim devojkama, koje će već s prvom prilikom iskopirati njen najnoviji stajling. 

 

 

 

makonda-tracker