iznenadićete se

Tvrdila je da uspevaju da održe brak na daljinu, ali... Razvela se Tijana Bogićević?

1

Ona je u jednoj emisiji priznala sve detalje. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Sedam godina od sklapanja braka sa Amerikancem Markom Robertsonom razvela se Tijana Bogićević.

 

Svi su verovali da ona živi u idelnom braku, ali se sada desilo to da je ona u emisiji "Realna priča" na Kurir televiziji otkrila da se zapravo razvela uz široki osmeh.

 

 

Ja se razvodim, razvela sam se zapravo — kazala je Tijana kroz smeh.

 

O ovoj situaciji pričala je sa lakoćom pa se pretpostavlja da je do razvoda došlo mnogo ranije, ali da o tome nije pričala u javnosti. Kako pišu mediji, ona je gajila veliku ljubav prema Marku, pa kada se podsetimo njihove ljubavne priče evidentno je da je pevačica želela da njihova ljubav opstane. 

 

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

 

Upoznala ga je 2006. godine kada je gostovao na albumu Vlada Georgieva, dok je ona tada još uvek bila stalni član benda. Nastavili su kontakt preko društvenih mreža, a zatim počeli intenzivnije da se čuju. On je ubrzo došao kod nje u Srbiju, pa ona kod njega u Ameriku, a venčali su se na prvu godišnjicu veze.

 

Njih dvoje su u Americi otpočeli zajednički biznis, odnosno organizovali su veselja i slavlja, ali se u poslednje vreme pisalo da izgleda Tijana tamo nije pronašla svoju sreću jer je dosta vremena provodila u Beogradu. Iako je tvrdila da uspeva da odrđi brak, to se ipak nije desilo. 

 

Tijana Bogićević
foto: Damir Dervišagić

 

— Brak i uspevam da održim zahvaljujući tome što je na daljinu i zato što odem na nekoliko meseci pa je super kad se vratim u Ameriku. Definitivno nemam konvencionalan brak gde postoje striktna pravila šta, ko, kako — govorila je pevačica ranije, prenosi Story

 

makonda-tracker