modna inspiracija

Svedeno, odmereno, a VATRENO! Vamp kombinezon Tijane Bogićević kakav vredi imati u ormanu

0

Pop pevačica Tijana Bogićević jedna je od onih koji su imali čast da sinoć u Beogradu uživaju u glasu Andree Bočelija, a ovako posebna priliika podrazumeva i specijalan autfit

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Sinoć je u srpskoj prestonici održan spektakularni koncert Andree Bočelija, čuvenog italijanskog tenora, koji je sa sopranom Kristinom Pasaroju izveo neke od najlepših arija iz Verdijevih, Pučinijevih i Belinijevih opera.


Specijalni gost italijanskog umetnika bila je naša pop pevačica Jelena Tomašević, koja je najpre sama otpevala pesmu grupe Biber "Gde si bilo, jare moje", nakon čega je imala čast da s Bočelijem izvede numere "Vivo per lei" i "Canto della pera".

 

Ovaj događaj okupio je veliki broj poznatih ličnosti, a među njima se našla i pop pevačica Tijana Bogićević, nekadašnja predstavnica Srbije na Evroviziji i jedna od najtalentovanijih mladih zvezda.


Popularna pevačica za ovu priliku je odabrala jednostavnost u modnom izrazu, ali je uprkos tome bila jedna od najbolje odevenih dama ove večeri!

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Tijana je izgledala očaravajuće u crvenom kombinezonu, i to modelu koji je pripijen uz telo i savršeno ističe njenu vitku figuru, uključujući i izak struk.

 

Jednostavan i sveden komad odiše seksepilom zahvaljujući činjenici da ga nosi upravo Tijana, kao i upečatljivoj crvenoj nijansi, a da sve bude još lepše — tu je romantični karner koji se spušta ispod golih ramena i niz ruke.

 


Bogićevićeva je ovo izdanje upotpunila otvorenim crvenim sandalama i minijaturnom crvenom torbicom, dok je kosu podigla u neobaveznu punđu.


Sve što vam treba od zavodljivog stila za letnje veče!


 

 

makonda-tracker