I za dan i za veče

Urbani stajling Milene Radulović koji svaka devojka može da kopira: 3 pravila za kombinovanje teksas jakne sa farmerkama

2

Glumica Milena Radulović pojavila se u spoju denim od denim i postigla vrlo trendi izgled jer je poštovala tri ključna modna trika

Glumica Milena Radulović rado i često nosi džins, a sada ga je kombinovala maestralno
Glumica Milena Radulović rado i često nosi džins, a sada ga je kombinovala maestralnofoto: Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je sinoć održana dugo i željno iščekivana premijera filma "Munje: Opet", nastavka kultne komedije "Munje!" Radivoja Raše Andrića iz 2001. godine.


Crvenim tepihom prošetala je stara glumačka postavka – Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Maja Mandžuka i drugi, a predstavila su nam se i mlađa pojačanja poput očaravajuće Mione Marković, Ivane Zečević, Vladimira Kovačevića...


Premijera je okupila veliki broj gledalaca, među kojima je bilo i poznatih ličnosti, a jedna od najzapaženijih bila je glumica Milena Radulović. Uobičajeno izvanredno odevena, šarmantna pozorišna i TV zvezda


Ovog puta, Milena je odabrala denim od denim kombinaciju, i to komplet od svetlog džinsa.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Glumica se pojavila u udobnim i dubokim farmerkama nešto širih nogavica, vrlo trendi paru pantalona koji polako tera skinny modele u modnu prošlost. To je kombinovala sa laganom teksas jaknicom ravnog kroja, jednostavnim modelom na kopčanje dugmićima presvučenim džinsom i bez kragne, a sve je upotpunila braon tašnom.

 

Kombinacija odeće od džinsa često se opisuje kao modni greh, ali sve više trendseterki bira ovaj spoj i nosi ga spektakularno. Sve što je potrebno jete pratiti nekoliko ključnih saveta:


1. Izaberite slične nijanse


Ukoliko nosite denim od denim, obavezno kombinujte komade približnih nijansi kako biste napravili komplet, kao što je učinila Milena Radulović. Ovo je sjajan trik bez obzira na to nosite li crni, beli ili plavi teksas, a posebno je koristan jer izdužuje siluetu.

 

Glumica Milena Radulović na premijeri filma 'Munje: Opet!'
Glumica Milena Radulović na premijeri filma "Munje: Opet!"foto: m.ira, Instagram

2. Eksperimentišite sa figurom


Ako kombinujete teksas sa teksasom, ne pristajte na dosadno i već viđeno. Odaberite odeću interesantnog kroja – ravnu ili bomber jaknu, farmerke širokih nogavica ili sa zvoncarama itd.


3. Razbijte monotoniju


Jednobojni autfit može da deluje pomalo dosadno, pa je veoma važno da imate makar jedan detalj koji skreće pažnju i unosi dinamiku u autfit.

 

Milena Radulović odabrala je jaknicu sa tamnim kvadratima na mestu na kojima očekujete džepove, što je vrlo suptilan, a šik način da stajling izgleda zabavnije, a možete poneti i model sa cvezenim cvetovima, kristalima itd.

 

 

 

makonda-tracker