monohromatski stil

Od glave do pete – PROVERENA BOJA: Svedeno izdanje Milene Radulović koje možete nositi bez obzira na godine i kilograme

0

Ukoliko nemate ideju kako možete da izgledate ultraelegantno bez mnogo muke, od pomoći vam može biti ova ideja glumice Milene Radulović

Glumica Milena Radulović na reviji
Glumica Milena Radulović na revijifoto: G.G./ATAImages

Pre nekoliko večeri u Beogradu je održana modna revija Dragane Ognjenović, na kojoj je dizajnerka predstavila kolekciju za proleće i leto 2023. godine.


Ovaj događaj okupio je veliki broj poznatih dama s naše javne scene, a među njima je bila i mlada glumica Milena Radulović.


Šarmantna zvezda nekih od najuspešnijih filmskih, televizijskih i pozorišnih projekata proteklih godina poznata je po izuzetnom odevnom stilu, koji je pokazala i ovom prilikom.


Glumica se opredelila za jednostavnost i sveden stajling koji odiše elegancijom, a u pitanju je praktično izdanje koje stoji svakoj ženi.

 

1 / 6 Foto: G.G./ATAImages

 

Milenin izbor bila je otmena maksi-haljina, zatvoren model dugih i blago lepršavih rukava koji naglašava struk, a od kukova se širi i pada u bogatoj suknji s volumenom.


Reč je o vrlo elegantnoj kreaciji savršenoj za večernje prilike, a glumica je upotpunila svoj stil crnom pismo-tašnom klasičnog dizajna.

 

Glumica Milena Radulović na reviji Dragane Ognjenović
Glumica Milena Radulović na reviji Dragane Ognjenovićfoto: G.G./ATAImages

Milena je, uz to, imala prepoznatljivu bob frizuru isfeniranu ravno, a odlučila se za prirodan mejkap, uz jagodice i usne naglašene neutralnim tonovima.

 

 

makonda-tracker