iznenadićete se

Zašto Kejt Midlton obožava da nosi ZELENO? Nema veze sa prilikom, već sa jednim detaljem na njoj samoj

1

Lepa princeza od Velsa smatra se jednom od najbolje obučenih žena na svetu, a evo zašto najviše voli zeleno 

foto: Chris Jackson /WPA Pool/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: Chris Jackson /WPA Pool/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Princeza Kejt Midlton često nosi zelene odevne kombinacije, a nedavno smo imali prilike da je vidimo na paradi Irske garde povodom Dana Svetog Patrika i tada je nosila prelepu zelenu zimsku haljinu, koja je sezala gotovo do njenih članaka.

 

Princ Vilijam ju je nazvao „pukovnica Ketrin“ tokom govora u kojem je svoje dužnosti u puku preneo na svoju suprugu. U decembru Kejt je preuzela dužnost Vilijama kao pukovnika puka nakon što ga je kralj Čarls III imenovao za novog pukovnika Velške garde.

 

 

I sada, kao što to često čini, princeza Kejt je nosila tirkizno odelo Ketrin Voker.  

 

- Zaista ne mogu biti ponosniji što danas stojim ispred vas. Zaista je velika čast biti vaš pukovnik. Ovde sam da vas saslušam, da vas podržim i da vas branim u svemu što radite – to je odgovornost koju ne shvatam olako - rekla je ona.

 

- Radujem se što ću provesti više vremena sa vama i vašim porodicama, videći vašu posvećenost dužnosti i službi u svemu što radite - ispričala je Kejt.

 

Zašto Kejt Midlton voli zeleno?
Zašto Kejt Midlton voli zeleno?foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Princeza od Velsa je ovog puta ponela prelepi broš u obliku deteline koji predstavlja kraljevski puk.

 

Prema ekspertu za nakit Maksvel Stoun iz Stivena Stouna, broš obično daje irska garda ženi iz kraljevske porodice. Veruje se da ga je dizajnirao Kartijer, komad je napravljen od 18-karatnog žutog zlata i ima sićušni, pojedinačni smaragd u centru listova.

 

Kejt Midlton očara sve prelepim zelenim stajlingom
Kejt Midlton očara sve prelepim zelenim stajlingom foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

- Prethodno su ga nosile kraljica majka i princeza Ana, a Kejt ga je nosila tokom nekoliko poseta Severnoj Irskoj, kao i na proslavama Dana Svetog Patrika - objasnio je on.

 

Ipak, ovo nije prvi put da Kejt nosi odevne kombinacije zelene boje, pa su smo na osnovu toga mogli da zaključimo da je to jedna od njenih omiljenih boja. 

 

Razlog tome leži u činjenici da se ona može odlično iskombinovati i za opuštene dnevne varijante od jaknica i pantalona, pa sve do svečanih haljina i kaputa. Njena odeća je uvek dizajnirana i potpisuju je velika imena poput Aleksandra MekKvina.

 

Kejt Midlton u ultramodernom zelenom izdanju očarala Britaniju
Kejt Midlton u ultramodernom zelenom izdanju očarala Britaniju foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Stilista poznatih Lukas Armitaž ukazao je na to da ova boja sjajno ističe boju kose vojvotkinje i njenu boju kože i da je često obučena u ovu boju od glave do pete.

 

- Zelena je odlična boja za Kejt jer laska njenoj boji kose i kože i daje joj svež i zdrav sjaj. Možda deluje staromodno, ali ona je pravi dokaz da treba forsuirati boju koja vam daje sjaj i ističe vašu lepotu pre nego neku drugu - rekao je stilista.

 

Kejt često nosi zelene kapute, šešire i haljine koje kombinuje uz bež ili crne salonke. Tu su i modni dodaci poput šalova i torbica koje su često zelene, a odevanje u jednu boju od glave do pete ovaj stilista označava kao odličan izbor kada želite da ostavite dobar utisak.

 

1 / 14 Foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

 

Veliki broj žena odlučuje se da se od glave do pete obuče u crno, plavo ili sivo, dok zelenu boju mnoge izbegavaju jer se ne slaže sa svim nijansama kože.

 

 

 

makonda-tracker