manje je više

Za venčanje svoje ćerke je čuvala SUVU ELEGANCIJU: Kraljica Ranija u jednoj od najlepših HALJINA dosad

1

Prvo kraljevsko venčanje u ovoj godini dogodilo se u nedelju, a među najzapaženijima je bila mladina majka, kraljica Ranija.

Kraljica Ranija se na venčanju svoje ćerke pojavila u jednostavnoj haljini koja je odmah sve očarala
Kraljica Ranija se na venčanju svoje ćerke pojavila u jednostavnoj haljini koja je odmah sve očaralafoto: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jordanska kraljica Ranija je u nedelju imala poseban razlog za slavlje.

 

Njena ćerka, princeza Iman se udala za svog verenika Džamila Aleksandra Termiotis, a njihovo venčanje je zapravo bilo prvo kraljevsko venčanje u ovoj godini.

 

Mlada je blistala u Diorovoj venčanici koja je šivena po meri, a najveći aksesoar joj je bio osmeh i izraz lica dok je koračala ka svom izabraniku.

 

Intimnoj ceremoniji koja je trajala 15 minuta prisustvovali su članovi kraljevske porodice i porodični prijatelji, a među najsrećnijima je bila i mladina majka, kraljica Ranija.

Ona je svoju sreću podelila i na svom Instagram profilu podelivši snimak i slike sa venčanja njene ćerke Iman.

 

- Draga moja Iman, nije zbogom kada si mi uvek u mislima i u mom srcu. Bog te blagoslovio. Tvoj osmeh je uvek bio dar ljubavi koji sam cenio od dana kada si se rodila. Želim tebi i Džemilu život ispunjen ljubavlju i smehom!- objavila je ona na društvenim mrežama ispod videosnimka koji je postavila.

Kraljica Ranija je poznata po svom elegantnom stilu, pa je tako bila među zapaženijim zvanicama na ovom kraljevskom venčanju.

 

Za svadbu svoje ćerke je odabrala bež haljinu sa plisiranim detaljima i širokim rukavima koji dosežu do laktova.

 

U pitanju je Diorova haljina iz kolekcije za jesen 2022. godine koja je naizgled veoma jednostavna, ali po stoti put dokazuje da je "manje uvek više".

Kraljica Ranija je očarala sve jednostavnom i efektnom haljinom
Kraljica Ranija je očarala sve jednostavnom i efektnom haljinomfoto: BalkiPress/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Elegantnoj kreaciji koja je dosezala do poda poseban pečat je dala kragna koja je inspirisana viktorijanskim stilom.


Kao poseban detalj, kraljica Ranija je izabrala plavu pismo tašnu koja je unela malo boje u celu, već perfektnu kombinaciju. 

 

Kosu je stilizovala u blagim talasima i pustila da pada niz telo, a od aksesoara je imala i prelepu dijamantsku narukvicu i prsten koje je iskombinovala sa odgovarajućim minđušama. 

1 / 6 Foto: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ni mejkap nije bio napadan, već je naglašavao njenu prirodnu lepotu sjajem za usne, sa malo bronzera i maskarom koja je istakla njene predivne oči. 

 

makonda-tracker