pun pogodak

Kako kombinovati ROLKU I SAKO? Lena Bogdanović zna najbolji način da nosite omiljeni spoj za prelazno vreme

0

Šarmantna glumica jednostavno ne ume da pogreši kada je reč o modi, a njen najnoviji autfit je jedan od najlepših do sad

Lena Bogdanović na premijeri predstave 'Nije čovek ko ne umre'
Lena Bogdanović na premijeri predstave "Nije čovek ko ne umre"foto: Amir Hamzagic/ATAImages

U Zvezdara teatru sinoć je održana premijera predstave "Nije čovek ko ne umre", prema drami Velimira Stojanovića, i u režiji Gorčina Stojanovića.


Na velikoj sceni "Danilo Bata Stojković" pojavili su se Vojin Ćetković, Bojan Žirović, Pavle Pekić, Aleksandar Đurica i Anđelika Simić, koji su igrali u drami o pacijentima koji se navikavaju na bolnicu kao na svoj novi dom.


U publici smo imali priliku da vidimo veliki broj poznatih ličnosti, ukljujući Dušku Jovanić, Mariju Kilibardu, Branku Petrić, Gordana Kičića i mnoge druge, a među njima je bila i glumica Lena Bogdanović.


Jedna od najbolje odevenih dama naše javne scene izgledala je uobičajeno božanstveno, a za ovu priliku je odabrala kombinaciju odela i rolke i ostavila sjajan utisak.

 

1 / 6 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages


Spoj rolke i blejzera jedan je od najpopularnijih proteklih sezona u svežijim mesecima, a Lena Bogdanović odabrala je jednostavnu crnu rolku uz telo, koju je kombinovala maestralno.

 

https://glossy.espreso.co.rs/moda-i-lepota/u-trendu/210531/jelena-mur-odelo-i-rolka-foto
https://glossy.espreso.co.rs/moda-i-lepota/u-trendu/210531/jelena-mur-odelo-i-rolka-fotofoto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

Glumica je, naime, ponela vrlo efektan kontrast, te je uz crni džemper odabrala svetlosivo odelo. U pitanju je komplet sastavljen od strukiranog sakoa i pantalona širih nogavica, ukašen tankim vertikalnim prugama bele boje, koje dodatno izdužuju figuru.

 

Kombinacija rolke i blejzera je vrlo popularna već nekoliko sezona, najčešće u prelazno doba godine i pruža mnogo mogućnosti, pa se tako može nositi s poslovnim pantalonama, farmerkama, mini-suknjom... I uvek je odlično rešenje!

 

 

makonda-tracker