BEZ PRESEDANA

Kad se kombinuje sa crnim postaje komad koji se nosi UVEK i SVUDA: Sloboda Mićalović zna da je KLASIKA uvek PUN POGODAK

0

Kada je moda u pitanju Sloboda Mićalović nije neko ko voli da eksperimentiše 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Naša poznata glumica Sloboda Mićalović pojavila se večeras na premijeri filma "Indigo Kristal". Kao što smo već navikli, lepa Sloboda je svojom svedenošću i jednostavnošću očarala sve prisutne. 

 

Uprkos tome što često imamo priliku da je vidimo na javnim događajima Sloboda se uvek drži dobro isprobanog recepta - klasika i nema promašaja. 

 

I ove večeri, u društvu svojih kolega glumaca Sloboda je uživala, a ono što su svi primetili jeste to da je jedan od omiljenih zimskih komada, dugački bež kaput ispod kojeg je imala crni autfit.

 

 

Kontrast ove dve boje savršen je za sve prilike, pa se baš za ovu kombinaciju često opredeljuju žene, kada žele da budu elegantne, ali ne preterano upadljive. 

 

Već godinama Sloboda gradi sjajnu glumačku karijeru, a ponekad joj pripradnice lepšeg pola zameraju na tome što nosi samo svedene odevne kombinacije, koje ne mogu dovoljno da istaknu njen seksepil i lepotu. 

 

Sloboda Mićalović u klasičnom izdanju od kojeg zastaje dah
Sloboda Mićalović u klasičnom izdanju od kojeg zastaje dahfoto: Uroš Arsić

 

Ipak, upravo po njima je Sloboda i prepoznatljiva i upravo to je čini drugačijom i jedinstvenom među koleginicama glumicama. 

 

Osim lepe Slobode premijeri su prisustvovali i drugi glumci među kojima su bili i Miloš Biković, Miodrag Radonjić sa suprugom, Nina Janković sa suprugom, Pavle Mensur i mnogi drugi.

 

Kakve stajlinge su oni imali pogledajte u galeriji koja sledi 

 

1 / 14 Foto: Uroš Arsić

 

makonda-tracker