nesvakidašnje

Monohromatsko izdanje s kojim nema greške: Jelena Karleuša u izdanju koje izdužuje liniju i skriva višak na bokovima

0

Popularna pevačica Jelena Karleuša očarala je sve haljinom kakvu do sada nismo imali prilike da vidimo

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Poznata pevačica Jelena Kareluša godinama važi za jednu od najbolje obučenih žena na domaćoj estradnoj sceni.

 

Ona često nosi neobične odevne kombinacije poznatih svetskih brendova, a nedavno je na društvenim mrežama podelila fotografiju koja je izazvala oduševljenje ne samo njenih fanova, već i svih koji su istinski ljubitelji mode

 

Ovog puta ona je odlučila da ponese prelepu sivu haljinu sa dubokim šlicom u predelu butina, koji je otkrio njene izvajane noge i celom autfitu dao posebnu dozu seksepila

Osim toga, ovaj šlic čini da noge izgledaju vitkije, a cela figura duže.

 

Ovu veoma neobičnu haljinu sa velikom rolka kragnom u svetlo sivoj boji idealna je za svaku priliku u kojoj želite da budete primećeni i u centru pažnje.

 

Osim ovog upadljivog detalja, haljina je sečena u struku, što je čini idealnom i za one žene koje imaju višak kilograma u predelu stomaka.

 

 

Jelena je neko ko je, kada je moda u pitanju, uvek korak ispred svih, a svojim stajlinzima često je plenila pažnju ne samo domaće već i strane javnosti. Ovog puta mnoge je podsetila na Melaniju Tramp, što dokazuju i komentari na njenom Instagram profilu.

 

Ukoliko želite da izgledate poput dive i poberete sve simpatije na svakom mestu na kojem se pojavite pogledajte neke od stajlinga Jelene Karleuše i u njima pronađite inspiraciju za neke od vaših budućih autfita. 

 

1 / 8 Foto: Stefan Stojanović

 

 

makonda-tracker