Šik trik

Samo 1 detalj do ultimativnog večernjeg izgleda: Džesika Alba pokazala - kako iz dnevne varijante preći u zvezdu noći (FOTO)

0

Koliko vam se puta dogodilo da nemate vremena da odete do kuće da se sredite, te zarad pojavljivanja na večernjem iventu naglašavate šminku i menjate frizuru, ne dotičući autfit? Glumica Džesika Alba našla se u takvoj situaciji, a ovo je bio detalj na koji je obratila pažnju...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Za celodnevnu šetnju Los Anđelesom Džesika Alba izabrala je da preko klasične crne tunike obuče svileni kimono ogrtač u jarkoj zlatno žutoj bojim, piše Elle. Dezen cvetića na ogrtaču bio je nalik obliku njenih visećih minđuša, koje su se tonom takođe uklapale u izgled ogrtača.

 

Čitav stajling nadograđen je efektnim propratnim aksesoarom u vidu popularnog modela bucket tašne, te crnih sandala sa vrtoglavom blok štiklom. Trik kojim je glumica unela promenu u izgled postaće i vaš omiljeni trik! Da li ste spremne?

 

Najseksepilnije trudničko izdanje ovog leta: Džesika Alba najavljuje vodeće jesenje trendove i izgleda fenomenalno (FOTO)

 

Naime, za dnevnu varijantu Džesika je izabrala crveni ruž i ovim detaljem naglasila izgled u vedroj žutoj boji, koja je najviše dominirala kombinacijom. Večernji look je bio isti ali je glumica na usnama umesto crvenog imala zlatkast, nude karmin koji se savršeno uklopio u glamurozno noćno izdanje.

 

1 / 5 Foto: Profimedia
makonda-tracker