zanosna

Nema jednostavnijeg načina da ostavite utisak: Nežna PRSLUK-HALJINA Nine Janković savršena za milion prilika

0

Srpska glumica obožava svedene odevne kombinacije, a sada je odabrala vrlo moćan kontrast pred kojim je nemoguće ostati ravnodušan

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Nina Janković zvezda je novog domaćeg filma "Indigo kristal", debitantskog projekta režisera Luke Mihailovića, koji je već privukao pažnju domaće publike.


Povodom premijere ovog ostvarenja, glumačka ekipa održala je u Beogradu konferenciju za štampu, a pored kolega Denisa Murića, Miodraga Radonjića i Pavla Mensura jedina dama bila je Nina Janković.


Uvek savršeno doterana, šarmantna glumica je za ovu priliku odabrala vrlo šik stajling inspirisan poslovnim stilom, koji definitivno može da se uklopi u razne situacije!


Nina je odabrala prsluk-haljinu, vrlo efektan komad mini dužine.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

U pitanju je haljinica sa lažnim džepovima na preklop, blago strukirana tako da ističe njenu vitku figuru, a da sve izgleda još efektnije – tu je nežna puder-roze nijansa.


Glumica se opredelila za kontrast, još jedan odličan način da se ostavi utisak svedenim odevnim kombinacijama, pa je ponela i crne čarape i poluprovidnu bluzu crne boje. Svemu je dodala i crne kaubojke od prevrnute kože i sa sjajnim vrhom, a odlučila se za jednostavan dnevni makeup.

 

Nina Janković na konferenciji za medije povodom filma Indigo kristal
Nina Janković na konferenciji za medije povodom filma Indigo kristalfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Prsluk-haljine su proteklih sezona vrlo popularne i sjajan su način da se zamene klasični blejzeri, kao i da se postigne business casual izgled bez mnogo truda.

 

 

makonda-tracker