jednostavno i efektno

Nosi se uz sve i nikad neće izaći iz mode: Ana Ivanović u HALJINI koja je idealna i za šetnju i za piće sa prijateljima

0

Bivša teniserka Ana Ivanović pokazala nam je pravi način da "recikliramo" stare odevne komade,a da uvek napravimo nepogrešivu modnu kombinaciju.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša teniserka Ana Ivanović jedna je od poznatih dama koje uvek mogu da nam posluže kao inspiracija između ostalog i kada je modni stil u pitanju.

 

Ona briljira u tome da bazične i jednobojne komade iskombinuje u idealnu dnevnu kombinaciju, a može da nam posluži kao primer kako se treba odnositi prema garderobi.

 

Poznato je da bivša teniserka neretko "reciklira" svoje modne komade, koje "osveži" nekim novim detaljem.

 

Poslednjih meseci Ana je ponovo u centru pažnje, jer je objavila da čeka treće dete sa svojim suprugom, fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, a mi smo primetili da još više blista gde god se pojavi. 

Pre nekoliko dana nas je oduševila svojom poslovnom kombinacijom, kada se poajvila u džemper haljini zemljanih tonova, u nijansi između braon i narandžaste.

 

Uz ovu kombinaciju, Ana je ponela sivi sako i crnim antilop čizmama na štiklu.

Ana Ivanović je jedna od najstilizovanijih javnih ličnosti
Ana Ivanović je jedna od najstilizovanijih javnih ličnostifoto: BabiradPicture / Shutterstock Editorial / Profimedia

 Ana Ivanović je juče na Instagramu podelila koliko voli zemljane tonove, jer to svakoj odeći daje toplu notu, kako je napisala, a tom priliko je podelila savršenu dnevnu kombinaciju koja je savršena i za šetnju i za piće sa prijateljima. 

 

Mogli smo da vidimo da je obukla "staru" dugu haljinu u zemljanim tonovima i iste antilop čizme sa špicom na štiklu, ali je celu kombinaciju drugačijim "gornjim delom".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ovog puta se odlučila za teget kaput koji je na pravi način upotpunio ovaj "trudnički" stajling koji zapravo pristaje svim ženama. 

 

Uz ovu kombinaciju, lepa teniserka je odabrala torbicu takođe u zemljanim tonovima.

 

makonda-tracker