gde pre gledati?

Ujedno i LJUPKO, i ZAVODLJIVO i ultratrendi! Šik stajling Amal Kluni u kom je nemoguće izgledati dosadno

0

Iako je uvek najzapaženija na crvenom tepihu, supruzi Džordža Klunija ne treba tim stilista, šminkera i frizera da hipnotiše pola Njujorka

Poslovni i svakodnevni stil Amal Kluni ne zaostaje za njenim glamuroznim izdanjima
Poslovni i svakodnevni stil Amal Kluni ne zaostaje za njenim glamuroznim izdanjimafoto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Amal Kluni, libansko-britansku advokaticu specijalizovanu za ljudska prava, retko viđamo u javnosti, ali svaki put je ona vodeća modna vest tog dana!


Supruga proslavljenog glumca Džordža Klunija vredno radi pri Ujedinjenim nacijama u Njujorku i brine o blizancima Eli i Aleksanderu, a uspeva ponekad da nađe vremena i da skokne na posao svog životnog saputnika.


Amal je tako sada viđena na setu trilera "Vukovi", koji Kluni trenutno snima sa Bredom Pitom, a za ovu priliku odabrala je autfit koji spaja udobnost i praktičnost s najnovijim trendovima.


Ona je pojavila u mini-haljini sa visokim okovratnikom, laganom modelu koji pada pored tela, a u pitanju je komad koji se vrlo lako kombinuje.

 

Modno izdanje Amal Kluni i za posao i za svaki dan
Modno izdanje Amal Kluni i za posao i za svaki danfoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Mogla je Amal da ponese šik haljinicu sa čizmama preko kolena, gležnjačama, baletankama, pa možda čak i patikama. Ipak, ona se opredelila za elegantne i pomalo retro cipele sa špic-vrhom i tankim kaišićima, a one imaju blok-štiklu, zahvaljujući čemu su stabilne i praktične kada morate dugo da stojite ili hodate na potpeticama.

 

Preko jednostavne i svedene haljine, naravno, ide statement komad, a u slučaju gospođe Kluni to je efektan mantil iste dužine koji krasi upečatljiv dezen.

 

Uz dezenirani mantil, jednostavna bela haljina bilo je sve što je trebalo Amal Kluni da očara
Uz dezenirani mantil, jednostavna bela haljina bilo je sve što je trebalo Amal Kluni da očarafoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Navy mantilić prskan belom bojom izgleda vrlo otmeno zahvaljujući kopčanju krupnim dugmadima u obliku bisera i nemoguće je ostati ravnodušan pred njim, zar ne?


Kao i obično, stil Amal Kluni uvek je upotpunjen kvalitetnom tašnom, a sada je njen izbor bila torba Dior Bar, koju nosi već godinama.

 

Pored toga što na poslu i u svakodnevnim situacijama izgleda kao milion dolara, Amal je poznata po izdanjima za crveni tepih koja se prepričavaju godinama, a u galeriji pogledajte samo neka od njih.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/Ron Sachs / POOL

 

 

makonda-tracker