inspiracija

Ide uz farmerke, a uz miniće je SAVRŠEN: Šik kaputić Brižit Makron koji može da se nosi (za)uvek i svugde

0

Prva dama Francuske ima kolekciju kaputa na kojoj bi joj pozavidela i Kejt Midlton, a ovaj je jedan od lepših koje smo videli

Brižit Makron nepogrešivo bira klasične kapute
Brižit Makron nepogrešivo bira klasične kaputefoto: Jonathan Rebboah / Panoramic / Profimedia

Supruga predsednika Francuske Emanuela Makrona neguje vrlo otmen stil koji je savršen spoj praktičnosti, udobnosti i elegancije.


Brižit Makron sastala se s predstavnicima organizacije e-Enfance, koja se bavi zaštitom dece na internetu, a sa susret sa ministrima obrazovanja i telekomunikacija odabrala je vrlo šik poslovno izdanje.


Kaputi su njen zaštitni znak, pa je francuska prva dama i ovog puta odabrala jedan vrlo efektan model. Njen izbor ponovo je klasični dizajn, ali se sada odlučila za nešto interesantniji komad nego inače, pojavivši se u kratkom kaputu A-kroja.

 

Kaputi Brižit Makron uvek privuku pažnju
Kaputi Brižit Makron uvek privuku pažnjufoto: Jonathan Rebboah / Panoramic / Profimedia

Brižit Makron ponela je strukirani model koji naglašava ramena i struk, a krase ga dvoredno kopčanje i upečatljivi. Reč je o kaputiću koji potpisuje modna kuća Louis Vuitton, kojoj je Makronova supruga verna otkako je poznajemo.

 

Ispod ovog večno trendi komada Brižit je nosila jednostavnu belu bluzu sa kragnicom i pussy mašnom i crne pantalone svog omiljenog skinny kroja, a sve je upotpunila crnim čizmama od prevrnute kože.

 

Brižit Makron nepogrešivo bira klasične kapute
Brižit Makron nepogrešivo bira klasične kaputefoto: Jonathan Rebboah / Panoramic / Profimedia

Gospođa Makron poznata je po svojim kvalitetnim kaputima i tome da uglavnom nosi jednostavne i svedene modele, koji njenim autfitima daju otmenost i damski izgled. Savršeno ih kombinuje kako sa farmerkama, tako i sa mini-suknjama, a obavezno svemu doda čizme sa visokim štiklama.

 

U galeriji se podsetitite još nekih interesantnih izdanja u kojima smo viđali Brižit Makron proteklih meseci.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

 

 

makonda-tracker