dopadaju li se vama?

U Srbiji ih viđamo na svakom koraku: Kim Kardašijan obukla helanke koje nisu svima po ukusu i najavila njihov POVRATAK

1

Mogu se kupiti za male pare, garantuju da ćete biti u centru pažnje, ali ove helanke uglavnom ne nose devojke koje ne pucaju od samopouzdanja (kao Kim Kardašijan).

Kim Kardašijan postavlja trendove, a ovaj neće biti svima po volji
Kim Kardašijan postavlja trendove, a ovaj neće biti svima po voljifoto: kimkardashian, Instagram

Rijaliti zvezda, studentkinja prava i poslovna žena Kim Kardašijan prisustvovala je u Majamiju konferenciji iConnections Global Alts, za koju je pripremila pomalo nesvakidašnje poslovno izdanje.


Očigledno inspirisana klasičnim ženskim odelima, Kim je rešila da da svoj prepoznatljivi pečat svojoj modnoj kombinaciji, pa je strukirani i dugački sako kombinovala sa kožnim topom i PVC helankama potpuno pripijenim uz njeno nikad vitkije telo.


Svemu je dodala kratke čizme od lateksa, sa visokim štiklama i neobičan čoker sa priveskom, dok je kosu pustila da pada.

 

1 / 5 Foto: LCD / SplashNews.com / Splash / Profimedia


Dok je još sarađivala sa modnom kućom Balensijaga, Kim Kardašijan uglavnom je "igrala na sigurno", uprkos svoj ekstravaganciji koju podrazumeva odeća ovog brenda. Uglavnom je izgledala manje-više slično, u jednobojnim autfitima koji stoje na njenim oblinama kao saliveni.

 

Ipak, Kim se distancirala od Balensijage nakon što je ova kuća uznemirila javnost reklamnim kampanjama u kojima su mnogi prepoznali poruke promovisanja dečije pornografije.

 

Možda se Kim više ne pojavljuje u Balensijagi, ali joj definitivno nedostaje ovakav stil: monohromatska izdanja, PVC odeća i obuća, neočekivani spojevi i look koji, uz minimum truda, garantuje da će se pričati o njoj.

 

Kim Kardašijan kombinovala je dugi strukirani sako sa PVC helankama i kratkim topom i čizmama od lateksa
Kim Kardašijan kombinovala je dugi strukirani sako sa PVC helankama i kratkim topom i čizmama od lateksafoto: LCD / SplashNews.com / Splash / Profimedia

PVC helanke su godinama bile među vodećim trendovima, ali u poslednje vreme nisu popularne kao ranije. Zato im i cena opada, high-street brendovi odavno imaju svoje ekonomičnije varijante, pa su dostupne na svakom koraku i u Srbiji se mogu naći po ceni već od 1.500 dinara.

 

 

Budući da im se Kim Kardašijan vratila, nije isključeno da će naredni meseci označiti veliki povratak PVC helanki. To će nekoga sigurno obradovati, ali oni kojima je preko glave neudobne "lateks mode"  teško da aplaudiraju ovom stajlingu rijaliti zvezde.

 

 

 

makonda-tracker