inspiracija za danas

Mala crna haljina može u istoriju: Anđela Jovanović ima ŽENSTVEN KOMAD ZA SVAKU PRILIKU, a kombinuje ga majstorski

0

Klasična elegancija, ali na sasvim drugačiji i još efektniji način izbor je jedne od omiljenih mladih glumica

foto: Marija Mladjen/ATAImages
foto: Marija Mladjen/ATAImages

Anđela Jovanović, šarmantna glumica koja je obeležila neke od najuspešnijih filmskih i TV projekata proteklih godina, važi za jednu od najbolje odevenih devojaka na javnoj sceni.


Uvek obučena u skladu s prilikom, odmereno i po najnovijim trendovima, ona blista i na crvenom tepihu i u nešto ležernijim situacijama, a sada je ponela autfit koji lako možemo da zamislimo uvek i svugde.


Anđela se na jednoj proslavi u Beogradu pojavila u vrlo interesantnom komadu, koji je lako mogla da ponese i za manje formalnu priliku.


Ona je na crveni tepih zakoračila u košulji-haljini mini dužine, a u pitanju je kožni model koji joj pruža blago svetlucavi efekat i odmah je izdvaja iz mase poznatih ličnosti.

 

1 / 5 Foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Kada je reč o kožnoj odeći, obučno su u opticaju crna, braon i crvena boja, a Anđelin izbor bila je haljina svetloplave nijanse i sa 3/4 rukavima koja ima izraženu romantičnu notu.

 

Glumica ju je kombinovala sa crnim salonkama koje krase predimenzionirane mašne i crnom torbicom, a odlučila se za jednostavnu večernju šminku u ružičastim tonovima.

 

Svetloplava kožna haljina na kopčanje Anđele Jovanović sjajan je izbor za različite prilike
Svetloplava kožna haljina na kopčanje Anđele Jovanović sjajan je izbor za različite prilikefoto: Marija Mladjen/ATAImages

Ipak, ova haljina lako bi mogla da se nosi i kada povod zahteva manje elegancije, uz spoju sa baletankama ili čak kvalitetnim belim patikama.

 

 

makonda-tracker