otvoreno

"NEMA STVARI KOJU BIH MU ZAMERILA": Anđela Jovanović otkrila zbog čega je Mihail Dudaš za nju "pravi muškarac"

0

S obzirom na to da je odrastala uz glumački par Branku Pujić i Dragana Jovanovića, koji su već skoro tri decenije u skladnom braku, Anđela Jovanović priznaje da je imala visoke kriterijume za svog emotivnog partnera atletičara Mihaila Dudaša.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

 On ih apsolutno ispunjava. Nema stvari koju bih mu, bar za sada, zamerila, a budući da je naša veza vrlo intenzivna, za ovih pola godine jako dobro smo se upoznali. Za mene je on pravi muškarac, u svakom smislu te reči — ispričala je glumica za Hello.

 

Često idem kod bake i deke da ih vidim, da im nešto odnesem, da pojedem jelo koje su spremili sa puno ljubavi. Mislim da sam već posle dve nedelje zabavljanja svratila sa Mihailom kod njih. Odmah su ga zavoleli, a mamu i tatu je upoznao posle našeg trećeg ili četvrtog izlaska.

 


— Nije bilo svečanog predstavljanja, niti dođi na ručak. Pred roditeljima nemam šta da krijem, a rekoh da je Mihail divan, lepo vaspitan dečko, pa mi je bilo drago da ih upoznam sa njim — dodala je Jovanovićeva, da bi se zatim osvrnula na društvene mreže, na kojima je i obelodanila njihovu ljubav.

 

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić


Nismo mnogo izlazili zbog korone, a ni objavljivali fotografije. Društvene mreže volim, smatram da mogu da donesu mnogo toga lepog i da nema razloga da se ljubav ne pokaže. Slikaću i svoje roditelje ili baku i deku, jer volim porodicu, a nadam se da ću time one koji me prate podsetiti da posete svoje. Sutra će i njima proleteti godine i želeće da ih se deca i unuci sete. Kao što mi je normalno da oni budu na fotografijama, tako je normalno da tu bude i Mihail, ali treba imati meru.

 

 

 

makonda-tracker