a čizme tek kad vidite!

Letnji komad pretvorila u ZIMSKI MUST HAVE: Marijana Mateus demantovala sva modna pravila i čizmama oduševila sve

3

Kada je moda u pitanju pravila su tu da bi se rušila 

foto: Instagram / marijanamateus
foto: Instagram / marijanamateus

Modni trendovi se menjaju iz sezone u sezonu, ali postoje neki odevni komadi koji ostaju omiljeni decenijama. Poznata modna kreatorka Marijana Mateus voli da krši pravila, a sada je učinila nešto što je oduševilo mnoge žene.

 

Bela boja je omiljena mnogima, ali je žene često zimi izbegavaju. Ovo je naročito izraženo kada su pantalone i farmerke u pitanju, ali ne i kada je Marijana Mateus u pitanju. 

 

Lepa kreatorka ponela je jednu veoma upečatljivu kombinaciju boja i odevnih komada i njima oduševila sve žene koje prate modne trendove. 

 

 

Na fotografiji koju je podelila na društvenim mređama mogli smo da vidimo da je Marijana uz bele farmerke iskombinovala prelepu belu bundicu, braonkastu košulji i ono što je svima odmah zapalo za oko - vanvremenske, neodoljive čizme do kolena braon boje. 

 

Ceo stajling upotpunio je i kožni kaiš u istoj braon nijansi kao što su čizme. Ovo je bio, rekli bi mnogi, pun modni pogodak. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

 

Marijana je otišla u posetu Engleskoj gde je provela nekoliko dana uživajući u obilasku poznatih istorijskih i kulturnih lepota, a neke momente je uspela da zabeleži svojim fotoaparatom, a nakon toga da ih podeli sa svojim pratiocima. 

 

Poznata kreatorka veoma voli da prati modne trendove, a reklo bi se i da pomera granice onog što se nekada podrazumevalo. I da vidimo sada šta kažete, da li se bele pantalone nose samo leti?

 

Prisetimo se kroz galeriju koja sledi u kakvim sve izdanjima smo imali prilike da vidimo Marijanu Mateus.

 

1 / 15 Foto: Instagram/printscreen

 

 

 

makonda-tracker