(FOTO)

2 neprolazna izdanja od kojih će vam stati dah: Marijana Mateus zna da izabere MODEL KAPUTA koji bi poželela svaka žena

0

Njene odevne kombinacije redovno predstavljaju pravu modnu inspiraciju.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Marijana Mateus je jedna od poznatijih srpskih kreatorki, a njen život na relaciji London-Beograd je poprilično dinamičan i uzbudljiv.

 

Ona je oduvek privlačila pažnju gde god da se pojavi, pa je tako danas u eri društvenih mreža, njen profil jedan od posećenijih, a ona svoju popularnost koristi kako bi prikazala svoje modno umeće i zasad joj savršeno ide.

 

Ovog puta izdvajamo dva autfita koja su prikupila najviše simpatija i pozitivnih komentara, a ujedno su i idealno rešenje za predstojeće zimske dane.

Nedavno je Marijana oduševila u smaragdno zelenoj kraćoj bundi, a sudeći po njenom Instagramu ona je veliki ljubitelj krzna i ovakvih odevnih komada koji su, istina, neprolazni trend. Njena poslednja objava je u crnom kaputu sa raskošnim krznom, koji je sasvim dovoljan da ceo vaš stajling učini elegantnim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Drugo modno izdanje koje je privuklo pažnju je slično kada je model u pitanju, ali potpuno suprotno po boji. Bela boja je ponekad nezahvalna i verovatno najmanje poželjna, ali definitivno je jedna od najglamuroznijih kada želite da privučete sve poglede. Tako je i Marijana odabrala beli kaput sa upečatljivim krznom i time oduševila sve svoje pratioce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

 

makonda-tracker