koja je vaš favorit?

Modna inspiracija: najbolje odevene Srpkinje! 5 ideja za STAJLING ZA DOČEK NOVE GODINE po uzoru na naše trendseterke

0

Kako se obući za Novu godinu? Neke od naših najpoznatijih dama imaju interesantne ideje...

Emina Jahović, Ana Ivanović i Danijela Dimitrovska uvek izgledaju besprekorno
Emina Jahović, Ana Ivanović i Danijela Dimitrovska uvek izgledaju besprekornofoto: Instagram, yaemina, anaivanovic, danijeladimitrovska

Doček Nove godine prilika je koja dozvoljava sve! Provodili se u Milanu ili u svojoj dnevnoj sobi, možete da izgledate glamurozno koliko god želite, da nosite sve šljokice do kojih možete doći, da kombinujete najkraći top s najkraćom suknjom i najvišim štiklama...


Najluđa noć je noć za sjaj i zabavu i gotovo da ne možete da pogrešite!


Međutim, ako želite proveren stajling po ukusu vodećih trendseterki s naših prostora, obavezno pogledajte modne kombinacije slavnih Srpkinja koje su i više nego prikladne za novogodišnju noć.

 

  • Ana Ivanović

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Srpska teniserka preferira praktični stil za svaki dan koji začini šik detaljima, ali kada prilika zahteva otmenost – Ana Ivanović uvek ima spreman odgovor!


Nju su ove godine očarale haljine sa prorezima, a pre nekoliko meseci videli smo je u dugačkoj bež haljini s nenapadnim odsjajem koja ima duge rukave i izreze ispod i između grudi. Decentno, a ipak pomalo provokativno!

 

  • Tamara Kalinić

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Gotovo svaki elegantniji autfit influenserke Tamare Kalinić deluje kao osmišljen za doček Nove godine!


Ipak, nama je posebno za oko zapala bela mini-haljina sa korsetom i bez bretela koju krasi belo nojevo perje. U kombinaciji sa pink obućom, ona je savršen izbor za najluđu noć.

 

  • Sara Jo

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

Pevačica Sara Jovanović odavno je ušla u praznično raspoloženje, što se odražava i na njen stil. Sredinom decembra za jednu žurku je odabrala pravi klasik – malu crnu haljinu.


Ipak, ne bilo kakvu, već je u pitanju kratak model sa suknjom u obliku zvona i svetlucavim grudnjakom, a da sve bude još ekstravagantnije, tu su providne crne rukavice.

 

  • Danijela Dimitrovska

 

 

Poznata manekenka spada u red poznatih devojaka koje ne greše kada se radi o modi, a u oktobru smo je videli u fenomenalnom glam izdanju.


Ona je jedne večeri u Beogradu pozirala u svetlucavoj haljini sa krupnim šljokicama, dugačkom modelu koji naglašava struk i njenu vitku figuru.

 

Upotpunila ju je jednostavnim sandalama s kaišićima, crnom torbom Lady Dior i strukiranim crnim sakoom. Savršeno za doček, zar ne?

 

  • Emina Jahović

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Pink boja vodeći je trend 2022, a modni znalci najavljuju da će biti još dominantniji tokom 2023. godine, ako je to uopšte moguće.


I naša kantautorka Emina Jahović poklela je pred trendom Barbiecore, pa je za jednu priliku odabrala ciklama haljinu sa korsetom i vrlo smelim šlicem. Zbog čega je ova toaleta prikladna za doček? Pored svetlucavog efekta haljine, gornji deo podseća na mašnu, zbog čega pevačica izgleda kao najslađi novogodišnji poklončić.

 

 

makonda-tracker