topla i šuškava

Ili je obožavate ili je ne biste obukli ni po koju cenu: Dragana Kosjerina u STREET STYLE AUTFITU uzburkala Veneciju

0

Lepa voditeljka nedavno je otputovala u Italiju i uživala u dugoj šetnji kroz Veneciju 

foto: ATA Images
foto: ATA Images

Kada se spomene ime Dragane Kosjerine mnogima je prva asocijacija njena prirodna lepota, ali i sveden, a ipak tako upečatljiv način oblačenja. 

 

Ona voli da nosi jednostavne odevne komade u kojima se oseća prijatno, a tokom zime često bira šuškave jakne i tople kapute. 

 

Obavezan deo gotovo svakog njenog stajlinga jeste i ešarpa ili marama oko vrata, a autfit koji je odabrala za šetnju kroz jedan od najlepših italijanskih gradova očarao je sve. 

 

 

Naime, lepa voditeljka je odlučila da nekoliko dana pred praznike provede u čarobnoj Veneciji gde je obilazila istorijske znamenitosti i lepe kadrove hvatala objektivom svog mobilnog telefona. 

 

Za tu priliku Dragana je ponela jedan zimski komad, koje žene ili obožavaju i celu sezonu ne izlaze iz nje ili im je jednostavno neprihvatljiva. U pitanju je ništa drugo do šuškava, kako je mnogi nazivaju, jorgan jakna. 

 

Ovog puta ona je odabrala bež boju jakne uz koju se savršeno uklopio crni šal i velike crne sunčane naočare. Mnogima ovo je kombinacija koja može da se nosi od oktobra sve do marta, aprila i prvih prolećnih dana. 

 

 

Postoje one žene koje ovu jaknu ne bi menjale ni za jedan drugi odevni komad, dok, s druge strane, ima i onih koje smatraju da u njima žensko telo ne izgleda lepo. Uprkos tome što su veoma praktične, one ih nikada i ni po koju cenu ne nose.

 

Takve dame češće biraju elegantne kapute i mantile, a jakne ostavljaju onima koji vole da izgledaju opušteno. Protekla sezona iznedrila neku novu modu, a sve češće na ulicama možemo da vidimo džakaste modele jakni, koje su postale apsolutni trend među modnim influenserkama. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker