ŠTA VI MISLITE?

U najpopularnijim RAVNIM cipelama, a opet ŠIK: Ministarka Dubravka Đedović Negre u modnom izdanju I ZA POSAO I ZA KAFU

0

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović Negre je od samog početka privukla pažnju svojom pojavom.

Dubravka Đedović Negre
Dubravka Đedović Negrefoto: Nenad Kostić

Dubravka Đedović Negre je jedno od novih lica u Vladi Srbije, a od prvog dana kada se pojavila, pored ogromnog obrazovanja i stručnosti, svi su odmah primetili i njen stil, pa je tako često tema modnih portala.

 

Ministarka je pravi primer kako savršeno uklopiti poslovni stil sa modnim pravilima i trendovima. Ona se uglavnom opredeljuje za udobne i praktične komade, ali isto tako i originalne.

 

Za jedno gostovanje je odabrala klasičnu odevnu kombinaciju koju možete poneti u bilo kojoj prilici i uvek izgledati savršeno stilizovano. Dubravka se opredelila za crnu bluzu i pantalone, a kako bi razbila monohromatsku kombinaciju, ona je uzela blejzer u neutralnoj boji i sa zlatnim dugmićima.

Posebnu pažnju su privukle cipele, koje nisu bile na štiklu, već ravne, popularni model mokasina sa dodatim krznom, pa je celokupna modna priča dobila jedan elegantan i prefinjen momenat.

Ovo nije prvi put da ministarka oduševljava svojim modnim izdanjima, nedavno je impresionirala i izborom torbi, a zasad je svakako u vrhu najbolje obučenih žena u politici.

 

 

makonda-tracker