smela i zanosna

Čizme za DESETKU, komplet koji mami, a tek kad vidite KAPUT: Katarina Šišmanović ponela kombinaciju od "milion dolara"

0

Poznata voditeljka uživala je u obilasku španskih gradova i tom prilikom ponela odevnu kombinaciju koja se dopada svakoj ženi 

foto: Instagram
foto: Instagram

Lepa voditeljka Katarina Šišmanović godinama je na domaćoj javnoj sceni. Publika ju je zavolela gledajući je u šou programu "Sve za ljubav".Tada je pobrala simpatije ne samo gledalaca, već i muškaraca i žena širom Srbije.

 

Ona se trudila da svoj privatni život sakrije od očiju javnosti, ali zahvaljujući društvenim mrežama ipak imamo priliku da donekle vidimo šta lepa voditeljka radi. 

 

Naime, ona je nedavno posetila Španiju i tom prilikom je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila fotografije na koje, slobodno se može reći, niko nije ostao ravnodušan. 

 

 

Za šetnju španskim gradom Toledom Katarina je odabrala karirani komplet u ljubičastoj boji, uz koji je iskombinovala roze rolku i vanvremenski kaput u roze boji. 

 

Uz to Katarina je savršeno uklopila čizme do kolena od kože, takođe u ljubičastoj boji.

 

Bez obzira što je imala mini suknju, ova kombinacija je učinila da izgleda poput svetski poznatih zvezda. 

 

1 / 7 Foto: Instagram

 

Na sve to, ležerno ogrnut kaput roze boje i mala torbica savršeno su uskladile sve. Nema zamerke, ovo je reklo bi se savršeno. 

 

Na ovom putovanju društvo joj je pravila drugarica, a ono što su svi mogli da primete to je da je Katarina bila veoma raspoložena, da je uživala u svakom trenutku i da sigurno - nikada nije izgledala bolje nego sada.

 

Lepa voditeljka uživa u životu, koristi svaki slobodan trenutak da se posveti sebi i putovanjima, koja inače jako voli. 

 

 

 

makonda-tracker