idealan par

Šuškalo se o razvodu, ali... Nikolina i Saša Kapor savršeno modno usklađeni očarali Beograd

0

Jedan od najlepših parova sa domaće estradne scene nerazdvojan je

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevač Saša Kapor i njegova supruga Nikolina Kapor pojavili su se na jednom događaju u Beogradu i tom prilikom sve oči javnosti bile su uprte u njih dvoje.

 

Osim što su bili odlično raspoloženi, Saša i Nikolina bili su savršeno modno usklađeni.

 

 

Ovaj prelepi par odlučio se ove večeri za crno-belu kombinaciju, koja je privukla pažnju svih okupljenih kolega, ali i drugih ljudi sa javne scene koji su prisustvovali događaju.

 

Nikolina je za ovu priliku odabala crnu haljinu sa dubokim izrezom na V i belim detaljima na krajevima i na rukavima. Haljina je istakla njenu vitku liniju i učinila da izgleda istovremeno izazovno i seksepilno, a ipak tako elegantno.

 

Uz to je ponela prelepe moderne salonke sa visokom štiklom i crnu elegantnu torbicu. 

 

1 / 3 Foto: ATA Images

 

Kako bi se uskladio sa suprugom, Saša Kapor je poneo crne pantalone, belu košulju i crnu jaknu, a sve je upotpunio ultramodernim belim patikama i njima celoj kombinaciji dao dozu opuštenosti.

 

Da podsetimo, Nikolina Kovač i Saša Kapor opstali su iako je u se u medijima često spekulisalo o njihovom razlazu. Danas su oni jedan od najskladnijih parova na estradi.

 

Iz svoje ljubavi dobili su dvoje dece, ćerku Nikoletu i sina Nikolaja. Oboje se bave muzikom i grade ozbiljne pevačke karijere.

 

 

makonda-tracker