vredno radio

Za 2 meseca smršao 8 KILOGRAMA: Saša Kapor otkrio šta je IZBACIO iz ishrane da bi sredio liniju

0

Pevač je ispričao koju rutinu je morao da uvede u svoju svakodnevicu. 

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevač Saša Kapor istakao je da je zbog virusa korona nabacio koji kilogram viška, ali je i istakao da je tokom pandemije dosta brnuo o mentalnom zdravlju. 

 

Sada je pevač odlučio da se podvrgne treniranju i regulisao je ishranu i tako uspeo da smrša 8 kilograma.

 

Prethodnih godina sam se opustio više nego inače zbog cele ove situacije sa koronavirusom. Iskreno, dok je pandemija bila u punim jeku, najviše sam vodio računa o "mentalnoj higijeni", a fizički izgled sam stavio u drugi plan. Ali onda sam video da sam preterao i rešio sam da probušim kašiku. Poslednja dva meseca sam se ozbiljno aktivirao i polako se vraćam u formu — priča Kapor i priznaje da mu je sve to teško palo jer je veliki gurman:

 

 

Sve jedem i ne biram. I kada pazim šta jedem, ne mogu da budem na strogim dijetama, nego izbacim hleb, slatkiše. Onda jedem mnogo proteina i salate u neograničenim količinama i na taj način se stešem. I fizički sam se dosta aktivirao. Kombinujem teretanu i kros fit —piše Informer. 

 

Pevač se osvrnuo i na to da je najviše kilograma imao kada se takmičio u "Zvezdama Granda":

 

1 / 5 Foto: Screenshot/Magazin In

 

Kao klinac i tinejdžer bio sam buckastiji, ali mi to tada nije smetalo. Najgojazniji sam bio u početku takmičenja "Zvezde Granda", ali sam uspeo kasnije da smršam. Nisam opterećen kilažom, ali naravno da se mnogo bolje osećam kada sam fit, imam više snage i energije za sve. Na svu sreću, nikada nisam imao problema sa zdravljem zbog viška kilograma.

 

Trik savet: Voda sa limunom je odlična stvar za topljenje masti

Doručak: Kajgana sa povrćem i salata

Ručak: Tartar biftek sa maslacem i tost hleb

Večera: Tunjevina sa zelenom salatom i lukom

 

 

 

makonda-tracker