Da li bi kraljica IKADA obukla ovako nešto? Glumica koja tumači lik Elizabete II iznenadila odevnom kombinacijom (FOTO)

0

Premijera pete sezone serije Kruna je svečano održana i tom prilikom su se okupili svi glumci ovog velikog projekta.

foto: Can Nguyen / Capital pictures / Profimedia
foto: Can Nguyen / Capital pictures / Profimedia

Peta sezona serije Kruna je privukla možda i najviše pažnje dosad, a s obzirom na to da obrađuje period devedesetih koji je bio najturbulentniji za celu monarhiju, najviše zbog pogibije princeze Dajane, ali i drugih skandala, Britanci i nisu baš oduševljeni serijom.

 

Premijeri je prisustvovala cela glumačka postava koja predstavlja kraljevsku porodicu, a mnogima je posebno zapao za oko stajling Imelde Staunton, glumice koja tumači lik kraljice Elizabete II.

Dok su sve ostale dame odabrale raskošne toalete, Imelda se odlučila za klasično crno odelo. Ona je ispod sakoa imala jednostavnu belu košulju i crnu kravatu, pa je jasno da ima neverovatnu moć transformacije, s obzirom na to da je u seriji sasvim drugačija.

 

1 / 4 Foto: Can Nguyen / Capital pictures / Profimedia

 

Pitanje je da li bismo ikada mogli videti kraljicu Elizabetu u ovakvom izdanju, verovatno ne, ali i šta bi ona rekla na ovakav stajling glumice koja tumači njen lik.

 

Inače, kraljevska porodica je uznemirena zbog emitovanja pete sezone, a memoari princa Harija su dodatno usijali atmosferu, kao i dokumentarac koji on i Megan Markl spremaju, dok im je sa trona upućena poruka da će im oduzeti kraljevske titule ukoliko film bude neprimeren za celu kraljevsku porodicu ili joj bude u bilo kojoj meri naštetio.

 

 

makonda-tracker