jesenja paleta

Od 19 do 99 godina – za baš svaku ženu! Kraljica Maksima u burgundi kombinaciji rezervisanoj za DAME NAD DAMAMA

0

Najskuplji kaput u kom smo je videli do sad je romantičan, zabavan i raznobojan, a ispod njega se krije jednostavan aufit koji bukvalno svaka žena može da kopira

foto: EPA-EFE/Koen van Weel
foto: EPA-EFE/Koen van Weel

Holandska kraljevska porodica retko se pojavljuje "u punom sastavu", ali sada su kralj Vilem Aleksander, kraljica Maksima i njihove ćerke princeza Katarina-Amalija, princeza Aleksija i princeza Arijana napravili izuzetak.

 

Povod je veoma važan: izložba "Vek Julijane", posvećena kraljici Julijani od Holandije, koja je bila na čelu države od 1948. godine do 1980. U pitanju je kraljeva baka, i majka njegove majke i prethodnice na tronu kraljice Beatriks, koja je inaugurisana pre 75 godina kao kraljica Holandije.

 

Tokom posete amsterdamskoj Novoj crkvi, u kojoj se održava ova izložba, kraljevska porodica se fotografisala, a svi su se odlučili za vrlo elegantna izdanja. Ponovo je, kao i obično, najzapaženija kraljica Maksima, koja se još jednom okrenula svojoj omiljenoj jesenjoj paleti – tamnocrvenoj boji s primesama burgundi nijanse.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/Koen van Weel


Već na prvi pogled na njen autfit, pažnju privlači raskošan kaput cvetnog dezena. Iako je holandska kraljica poznata po tome što obično nosi skandinavske brendove i izbegava skupocene komade, ovog puta je njen izbor bio kaput modne kuće Oscar de la Renta, jedva primetno strukirani i raznobojni model čija cena iznosi skoro 4.600 evra!


Ispod šarenog outwear komada, Maksima je ponela burgundi kombinaciju s potpisom Roberta Koline, i to običnu majicu kratkih rukava i predivnu plisiranu kožnu suknju midi-dužine. Tome je dodala Natan kaiš od prevrnute kože u istoj nijansi, kao i burugdi antilopske cipele brenda Gianvito Rossi.

 

 

makonda-tracker