PLISSÉ

Ako vidite lepšu – javite nam! Milica Pavlović očarala Beograd haljinom za moderne princeze

3

Frizura u stilu lepotica iz šezdesetih, toaleta koja je pravi modni klasik i prirodna lepota i samopouzdanje... Sve to i mnogo više u jednom izdanju Milice Pavlović!

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

U Beogradu je sinoć održana proslava jednog domaćeg magazina, koja je na jednom mestu okupila "pola estrade", a među brojnim glumcima, muzičarima i uticajnim ličnostima našla se i pevačica Milica Pavlović.


Uvek nasmejana i besprekorno odevena pevačica ni ovog puta nije razočarala svojim modnim izdanjem, a kada je kročila na crveni tepih – svi su bili nevidljivi!

 

Milica se na ovom događaju pojavila u jednom od lepših izdanja otkad je znamo, a njen izbor bila je toaleta puder-roze boje, koja je zahvaljujući blago svetlucavom materijalu privukla sve poglede.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Šarmantna pevačica odlučila se za provereno laskav model A-kroja, a u pitanju je toaleta s tankim bretelama i dubljim dekolteom, koja se od kukova širi u raskošnu suknju. Milicu je očarao model koji je nabran u gornjem delu, dok je donji plisiran i jednostavno je nemoguće skrenuti pogled s njega!

 


Lepa pevačica je svoju plavu kosu podigla u visok rep, a kako mu je dodala volumen podsećala je na lepotice iz šezdesetih, naročito zbog šminke u neutralnim i zemljanim tonovima koji ističu njenu prirodnu lepotu.


Milica je u ruci nosila manju pismo-tašnicu s metalik efektom i rado je pozirala cele večeri.


Ako nas pitate – nikad lepša!

 

 

makonda-tracker