da li se vama dopada?

Trenerka, lepršave pantalone i BLISTAVA KOSA: 4 opuštene KOMBINACIJE Milice Pavlović koje svi mogu NOSITI

2

Pevačica je izabrala da na putovanje u Španiju i Francusku ponese udobne komade koji bi svakome pristajali. 

foto: G.G./ATAImages
foto: G.G./ATAImages

Pevačica Milica Pavlović na društvenim mrežama često deli svoje svakodnevne trenutke, pa je tako u nekoliko fotografija podelila svoja uspomene iz Španije i Francuske. 

 

Ono šta je posebno zainteresovalo njene pratioce jestu pevačicina opuštena izadanja, odnosno na put po Evropi je odlučila da ponese samo udaobne komade garderobe koji će učiniti da se ona oseća komforno. 

 

 

Za put u Barselonu odlučila se za dve kombinacije koje je podelila na Instagramu, a u pitanju su jedna duga žuta trenerka sa zaimljivim detaljima na grudima, dok se na nekoj od fotografija videlo kako je odlučila da u Španiji pokaže svoju vitku figuru te se odlučila za kratki šorts i majicu zanimljivog dizajna. Uz to je uklopila i bele patike jednog sportskog brenda kao i manju žutu torbu. 

Isto tako opuštena, ali malo i upečatljivija kombinacija je bila ona koju je Milica obukla u Perizu. Mešale su se nijanse braon, bakarne, narandžaste i bele jer je odlučila da ukombinuje uz sve to i bele patika kao i belu Šanel torbicu. 

 

 

Treća i ne manje bitna kombinacija koju je Pavlovićeva nosila takođe u Barseloni kao i prve dve, jeste autfit koji čine trenerka u pink nijansi, kao i bele patike koje je pevačica sparila sa defitinitvno njenom omiljenom belom Šanel torbicom. 

 

Koja Miličina kombinacija vam se najviše dopada?

 

 

 

 

 

makonda-tracker