klasika

Ovaj kroj stoji svakoj ženi, a boja je veličanstvena: Bojana Stamenov u PINK toaleti emituje SUVO SAMOPOUZDANJE

0

Nikad lepša i nasmejanija, pevačica Bojana Stamenov prošle večeri je podsetila publiku na neke od najvećih jugoslovenskih hitova

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Mlada pevačica raskošnog glasa Bojana Stamenov, koja je 2015. godine predstavljala Srbiju na Evroviziji, bila je jedna od poznatih ličnosti koje su uživale na koncertu "Indeksi i prijatelji", održanom povodom 60. godišnjice od osnivanja benda "Indeksi".


Pored toga što se odlično provela slušajući čuvene hitove ove grupe, ona je i izvela neke od pesama "Indeksa", a oduševila je publiku kako veličanstvenim glasom, tako i vrlo elegantnim izdanjem.

 

Bojana je za ovu priliku odabrala otmenu maksi-haljinu dugih i nabranih rukava, i to model koji ističe ramena i vizuelno izdužuje figuru zahvaljujući V-izrezu.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

U pitanju je vrlo romantična toaleta sečena ispod grudi, što je trik koji haljinu pretvara u idealnu za svaki tip građe, a Bojana se opredelila za kreaciju jarke nijanse ružičaste boje, čime je dodatno skrenula pažnju na sebe.


Srpska pevačica je svoju bob frizuru isfenirala u retro stilu, dodavši joj volumen, a uz sve su se odlično uklopile svetlucave viseće minđuše i šminka kojom su dominirale pink nijanse.


Sudeći po njenom osmehu, Bojana se odlično osećala u ovoj kombinaciji, a publika je uživala u njenom glasu...

 

 

 

 

makonda-tracker