neprepoznatljiva

Smršala je 70 kg, izgleda sjajno: Bojana Stamenov u KAPUTU koji odlično stoji ženama svih godina i konfekcijskih brojeva

4

Pevačica koju su mnogi poredili sa Adel sada može da se pohvali i stasom i glasom

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Naša poznata pevačica Bojana Stamenov izazvala je ogromnu pažnju javnosti nakon što je uspela da odnese pobedu nad samom sobom i smrša neverovatnih 70 kilograma.

 

Kako je više puta govorila nije joj nimalo bilo lako, ali sada su ti teški trenuci iza nje. Ona je zadovoljna sobom, a to se vidi i na njenim nastupima, ali i u svakodnevnom životu.

 

 

Nedavno smo imali prilike da je vidimo na manifestaciji "Dani slobode" koju organizuje Grad Beograd, a koja slavi dva datuma,  Dan oslobodjenja Beograda, 20. oktobar 1944. i 1. novembar 1918. godine.

 

Tom prilikom održan je scensko muzički spektakl "Pesma slobodi", a u programu je učestvovala i Bojana.

 

Za tu priliku Bojana je ponela kaput u svetlo braon boji ravnog kroja dužine do polovine listova. Ovakav model kaputa jedan je od najtraženijih već nekoliko godina unazad, a razlog je jednostavan - stoji svima, od 7 do 77 godina.

 

Bojana Stamenov
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

On može da se nosi i uz štikle i uz patike, baš onako kako ga je pevačica i iskombinovala.

 

Braon boja je bila aktuelna prošle godine, a i ove zime neće sići sa modnog pijedestala. Ukoliko već nemate jedan ovakav vreme je da ga nabavite, jer će on biti apsolutni modni must have koji svaka žena u svom oramaru mora da ima. 

 

 

 

makonda-tracker