osvaja na prvi pogled

Najlepša jesenja boja i NAJNEOBIČNIJE CIPELE koje ste ikada videli: Goca Tržan u izdanju koje ćete odmah iskopirati

1

Naša poznata pevačica Goca Tržan prepoznatljiva je po modernom i trendi stilu oblačenja

foto: Instagram
foto: Instagram

Goca Tržan je više od 30 godina na domaćoj muzičkoj sceni i čini se da je s godinama uspela da izgradi jedinstven, sveden, a tako moderan stil odevanja.

 

Mnogo puta njeni stajlinzi su bili prava inspiracija mnogim ženama, a to i ne čudi, jer su sve njene odevne kombinacije takve da ih može poneti svaka žena. 

 

Na promociji nove knjige Nede Ukraden pojavile su se mnoge poznate ličnosti, a jedna od njih bila je i Goca Tržan. Ovog puta pažnju svih pristutnih privukao je moderna odevna kombinacija u najlepšoj jesenjoj boji.

 

Naime, pevačica je za ovu priliku ponela prelepe krem pantalone i bluzu gotovo identične boje. Monotoniju je razbila klasičnim sakoom u nešto tamnijoj nijansi braon boje. 

 

Ipak, ono što su svi primetili jeste obuća, koja je bila sve samo ne obična. Goca je ovog puta odlučila da pokaže kako jednostavna odevna kombinacija uz pomoć samo jednog detalja može da postane apsolutni hit. 

 

Goca Tržan
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Njene cipele su izgledale vrlo neobično. U pitanju su bile cipele koje mogu da se deklarišu i kao sandale, ali i kao cipele, jer su naravljene od pletenog dela, koji je potpuno providan i imaju otvorene prste. 

 

Nekima se ovaj model obuće sviđa, drugima se ne dopada, ali jedno je sigurno... Nikog ne ostavlja ravnodušnim.

 

U kakvim sve izdanjima smo imali prilike da vidimo Gocu pogledajte u galeriji koja sledi. 

 

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

makonda-tracker