wow efekat

Smelo – smelije – BELA HADID! Manekenka i njena majka su POTPUNO SUPROTNIM izdanjima zapanjile Njujork

0

Jedna zakopčana do grla, druga s dekolteom do pupka, a obe – savršene!

foto: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Supermodel Bela Hadid juče je s majkom Jolandom prisustvovala dodeli nagrada Golden Heart u Njujorku, a svi pogledi bili su uprti u njih.


Jolanda Hadid, i sama nekada uspešna manekenka, pojavila se u nude kombinaciji sastavljenoj od helanki i rolke, dok je njen slavna ćerka odabrala glamur – i to kakav!

 

Bela je za ovu priliku pripremila posebnu haljinu – toaletu koja nosi potpis kuće Michael Kors, iz kolekcije za proleće i leto 2023.


Reč je o haljini A-kroja i dugih rukava, na koju je ručno prišiveno mnoštvo zlatnih šljokica, a od kukova se širi i pada ispod kolena. Najupečatljiviji deo haljine je dekolte – vrlo, vrlo dubok V-izrez, koji je otkrio da Bela nije ponela grudnjak.

 

1 / 5 Foto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia


U pitanju je, inače, model za koji je potrebno izdvojiti oko 7.150 evra i napravljen je od viskoze, a američka lepotica kombinovala ga je sa sandalama sa zlatnim kaišićima i visećim dijamantskim minđušama.


Belina majka Jolanda je, ipak, birala jednostavnost i nešto manje elegantan izgled, a rešila je da "igra na sigurno", pa je od glave do pete nosila istu nijansu. Njen izbor bile su kamel helanke, rolka, čizme, kaput i kaiš – jednostavno nije bilo šanse za loš utisak!

 

 

makonda-tracker