u svom maniru

GOLA HALJINA nikad nije izgledala lepše! Nikol Kidman ima DAMSKI odgovor na trend koji trese crveni tepih

0

Slavna glumica nije odolela vrsti toalete koju proteklih godina poznate žene obožavaju, ali ju je birala u skladu sa svojim prepoznatljivim stilom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada se Rijana 2014. godine pojavila na dodeli CFDA modnih nagrada u haljini koja više otkriva nego što pokriva, napravljena je od poluprovidnog materijala i prekrivena kristalima, počela je era tzv. gole haljine na crvenom tepihu.


Iako se ovakav tip toalete, rezervisan za najsmelije, ranije s vremena na vreme pojavljivao na svečanostima koje okupljaju slavne, Rijanin hrabri iskorak bio je prvi put da ju je ponela neka osoba s A-liste, kako to Amerikanci kažu. Od tada gotovo da nema velikog gala događaja na kojima ne vidimo golu haljinu, a obično je osoba koja je ponese u centru pažnje. Samo u proteklih nekoliko dana u njima smo videli Megan Foks, Zoe Kravic i Irinu Šajk!

 

Tako je bilo i s Nikol Kidman, koja je ovakvu toaletu odabrala za otvaranje Muzeja Akademije filmskih umetnosti u Los Anđelesu tokom vikenda za nama.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Ipak, australijska oskarovka nije odabrala bilo kakav model, već dugačku Rodarte haljinu koju na više mesta krase krupni vezeni cvetovi s nanizanim perlicama. U pitanju je komad čija cena iznosi 18.400 dolara, a dominiraju narandžasta i pink boja, dok je providna tkanina svetloroze. I gola i nije ― ne otkriva maltene ništa!

 

Glumica je odlučila da je kombinuje s braon zatvorenim sandalama, a odabrala je crnu pismo-tašnu pod imenom Cleopatra brenda Giuseppe Zanotti.


Ako pitate modne portale ― bez greške, mada najveći broj njih pre svega slavi Nikolin povratak sitnim loknama, frizuri koju je nosila na početku karijere.

 

 

makonda-tracker