pokušajte i vi

Model džinsa koji BAŠ NIKAD ne izlazi iz mode: Vesna Dedić modnim klasikom zasenila i popularne trendseterke (FOTO)

0

Vesna Dedić vrlo često oduševi svojim modnim odabirom, a ovog puta se odlučila za klasičnu i večno modernu kombinaciju.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić važi za jednu od negovanijih žena na našoj javnoj sceni, a njena modna izdanja su vrlo često tema medija, s obzirom na to da ona pažljivo bira i nosi različite odevne komade.

 

Vesna je ovog puta oduševila svoju Instagram publiku klasičnim ležernim izdanjem u kom je dominirao popularan model farmerki. Zapravo klasičan džins je uvek u modi, a ekstremno široke nogavice su se ponovo vratile na scenu i voditeljka je rešila da odabere baš njih.

Ona je svoj omiljeni model farmerki uklopila sa belim patikama i belom košuljom koja se napred vezuje, a celu kombinaciju je upotpunila efektnom zelenom torbom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

Inače, Vesna je obišla jednu galeriju u Novom Sadu gde je uživala u izložbi slika Save Šumanovića, a sa svojim prijateljima je rešila da ide vozom na ovaj kraći put.

 

Vesna Dedić je nedavno dospela u centar pažnje nakon što je dala otkaz na televiziji na kojoj je radila i zaputila se u Ameriku sa ćerkom Lenkom, koja će nastaviti doktorske studije iz biofizike u Los Anđelesu. 

 

 

makonda-tracker