a vi, šta kažete?

Neki bi rekli da je SMELO, drugi da je baš ŠIK: Jelisaveta Orašanin u izdanju koje je posvađalo javnost (FOTO)

0

Naša poznata glumica modnim izdanjima baš zna da raspali maštu 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Supruga našeg poznatog košarkaša Miloša Teodosića Jelisaveta Orašanin vrlo dobro zna kako da svojim modnim izdanjima izazove razne reakcije ljudi.

 

Lepa glumica često na društvenim mrežama kači fotografije koje mnogi rado gledaju, ali i komentarišu.

 

 

Jelisaveta je smela žena, koja neguje jedan drugačiji, unikatan način oblačenja. Po njemu je već dobro prepoznatljiva. Ona je veoma zgodna iako je majka dvoje dece i ne libi se da ponese moderne, a ponekad i provokativne kombinacije.

 

Ona je nedavno prošetala ulicama Pariza gde je obilazila brojne znamenitosti. Dok je sedela u jednom kafiću i uživala u jesenjem suncu napravila je fotografiju koja je izazvala pravu lavinu komentara na društvenim mrežama.

 

Naime, na njoj vidimo Jelisavetu u neobičnoj braon bluzi koja je imala velike razreze sa prednje strane, pa je gotovo ceo stomak bio go. Razrezi su išli i iznad stomaka i otkrivali deo grudi.

 

 

Uz to je iskombinovala farmerke sa dubokim strukom i sako krem boje. Ova sjajna kombinacija dopala se mnogim devojkama, koje su joj na profilu ostavljale srca i poljupce.

 

Jelisaveta ne mari mnogo za komentare već svim čulima uživa u životu sa svojim voljenim suprugom i decom u novom domu koji su nedavno uredili baš po svojim ukusima u Italiji. 

 

 

makonda-tracker