FOTO

Farmerke koje neće izaći iz mode narednih 100 godina: Nina Badrić neočekivanim izdanjem za venčanje podelila mišljenja

1

Pevačica Nina Badrić sve češće na svojim društvenim mrežama objavljuje modne kombinacije kojim skrene pažnju celog regiona.

foto: Instagram
foto: Instagram

Nina Badrić je uvek stilizovana tako da pomislite kako je pokazala sav maksimum elegancije, međutim, svojim sledećim izdanjem, ona nas demantuje. Leto je prošlo u znaku njenih kupaćih kostima i različitih haljina, a izgleda da će i jesen biti takva.

 

Pevačica je prisustvovala jednoj svadbi, a njen stajling je privukao dosta pažnje, ali i podelio mišljenja.

Ona je odabrala model farmerki koje nikada neće izaći iz mode. Radi se o skinny modelu koji ima našivene džepove i jedan je od omiljenih komada trendseterki širom sveta i to godinama unazad.

 

Nina je svoje efektne farmerke uklopila sa klasičnom crnom majicom i sakoom, dok su štikle bile prava senzacija za oči. Ona se odlučila za specifične salonke zelene boje sa svetlucavim ukrasom i time zaokružila svoju kombinaciju.

Pevačica je nedavno pokazala svoju omiljenu Yves Saint Laurent torbu, koju su mnogi svetski modni stručnjaci proglasili torbom godine, a njoj nije odolela ni Anđelina Džoli. Nina se i za svadbu odlučila za ovaj model i istakla se svojom jednostavnošću.

 

Kako se vama dopada Ninin stajling za venčanje, s obzirom na to da, pored komplimenata, ima i onih koji misle da je ovo previše ležerna varijanta za takav događaj.

 

 

makonda-tracker