ideje za jesenje autfite

Damski, ležerno i elegantno: Vesna Dedić ima sako koji vizuelno sužava struk i SAVRŠENO stoji (FOTO)

0

Vesna Dedić važi za jednu od stilizovanijih žena na domaćoj javnoj sceni.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić vrlo često iznenađuje svojim modnim odabirima, koji su originalni, ali i jednostavni i svedeni. Ovog puta, ona se pojavila na promociji jedne knjige i sve očarala monohromatskom kombinacijom.

 

Ukoliko ste se dvoumili da li da obučete crni elegantni komplet i tako zasijate, Vesna je rešila da vam olakša i pokaže koliko dobro možete izgledati. Klasika je uvek pravo rešenje, ali ako joj dodate malo kreativnosti, stvorićete pravo holivudsko izdanje.

Voditeljka je odabrala crne pantalone i sako sa dvorednim kopčanjem i posebnim detaljem na kragni, pa je celokupan utisak bio fenomenalan. Kako bi razbila monotoniju i unela novu boju u svoj autfit, ona je uklopila sandale i štikle.

 

Vesna Dedić
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Zelena boja je jedna od najaktuelnijih ove godine, pa je tako Vesna odabrala ne previsoke salonke i torbu u obliku vrećice. Voditeljka se  uvek odlučuje, prvenstveno, za udobne varijante u kojima će se osećati prijatno, a uz to, njeni odabiri su i jako elegantni.

 

Inače, brojne poznate ličnosti su se okupile na promociji knjige Ane Petrović Ključ zdravlja, koja se održala u jednom beogradskom restoranu.

 

 

makonda-tracker